Ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παντελή Μπιλλιά.
Ο Παντελής Μπιλλιάς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΦΟΙΒΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αποδεικνύοντας την αγάπη του για την ομάδα της Κρεμαστής.
Επίσης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Αρχοντούλη.
Ο έμπειρος μέσος, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΛΙΝΔΟΥ, συμφώνησε πριν από λίγο με την Διοίκηση του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ.
Ο Αρχοντούλης με την εμπειρία του θα ενισχύσει την ομάδας μας στην προσπάθεια κατάκτησης των στόχων της.
Καλωσορίζουμε το Γιάννη Αρχοντούλη στη μεγάλη οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ.
Ο Γ.Σ. ΦΟΊΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΉΣ ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφυλακα Νικολάου Στελλιου.
Ο Στελλιου είναι 26 χρονων και πέρυσι έπαιξε στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ, που αγωνιζεται στην Α’ Τοπική  Κατηγορία Ξάνθης. Επίσης,  έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τις ομάδες του ΕΚΜΙΡΟΥ ΠΟΝΤΩΝ και ΧΗΝΟΣ ΣΠΟΡ.
Το ΔΣ του Γ.Σ.ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΉΣ καλωσορίζει το Νίκο Στελλιου στη μεγάλη του οικογένεια.
Τέλος, ο Γ.Σ. ΦΟΊΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΉΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη της ομάδας Λευτέρη Χριστοδούλου.
Ο Μιχάλης Χριστοδούλου αν και δέχθηκε πολλές προτάσεις απο ομάδες,  τις οποίες και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον τους,  προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.
Το ΔΣ του Γ.Σ. ΦΟΊΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΉΣ συγχαίρει τον ποδοσφαιριστη για την απόφασή του αυτή και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.