ΑρχικήΔιάφοραΧριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το «Φάρο» Καλυθιών

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το «Φάρο» Καλυθιών

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών “Ο ΦΑΡΟΣ” θα είναι παρών και φέτος τα Χριστούγεννα με εκδηλώσεις στην πλατεία Καλυθιών, την 1η Δεκεμβρίου και στις 20, 21 & 22 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα ξεκινήσει ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα κορυφωθεί με τη φωταγώγησή του στις 7:30 μ.μ. υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Καλλιθέας.
*Σε περίπτωση βροχόπτωσης ο στολισμός θα αναβάλλεται για την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα, οπότε και θα είναι δυνατή η προσέλευση!

Στις 20, 21 & 22 Δεκεμβρίου πλούσιο θα είναι το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πλατεία Καλυθιών. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη παρέλαση που θα περιλαμβάνει πεζοπόρα τμήματα και άρματα.

Εκτός από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το τριήμερο, στις οποίες θα μπορούν να πάρουν μέρος μεγάλοι και παιδιά, θα υπάρχει παζάρι από τους συλλόγους των Καλυθιών.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην παρέλαση μπορούν να το δηλώσουν έως τις 15/12 για τα άρματα και ως τις 20/12 για τα πεζοπόρα τμήματα αλλά και οι σύλλογοι για τη συμμετοχή τους το παζάρι, στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Φάρου : 6998718653 (Χατζηγεωρίου Τάσος)

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα