ΑρχικήΔιάφοραΕκδηλώσεις από το «Αμπερνάλλι»

Εκδηλώσεις από το «Αμπερνάλλι»

O Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» σας κοινοποιεί και σας προσκαλεί στις επόμενες εκδηλώσεις που διοργανώνει:

– Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τις 18:00 στη Στέγη του Συλλόγου μας, θα προσφέρουμε παραδοσιακούς λουκουμάδες, όπως ορίζει το έθιμο την παραμονή της εορτής του Αγίου Ανδρέα.

-Την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου στις 19:00, σε συνεργασία με το Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Χριστίνας Σαββάκη Γκρανζάν «Ζωή σαν λευκή νύχτα».

- Advertisement -

-Το Σαββάτο 07 Δεκεμβρίου στις 19:00, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Βερέττα, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Έρωτες στα Δωδεκάνησα 2013». Πρόκειται για μία συλλογή 24 σύγχρονων ερωτικών διηγημάτων και θα προλογίσουν νέοι συγγραφείς που συμμετέχουν.

-Το Σαββάτο 14 Δεκεμβρίου στις 17:00, σε συνεργασία με το Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», θα γίνει μία δράση ζωγραφικής για τους μικρούς μας φίλους.

 -Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα γίνει η Γενική Συνέλευση και η εκλογή του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη

Σχετικά άρθρα

Εκδηλώσεις

Πρόσφατα άρθρα