Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.9 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineBest in Rhodes | Reader's Choice AwardsΟλοκληρώνεται σύντομα η πρώτη φάση των Best in Rhodes – Reader’s Choice...

Ολοκληρώνεται σύντομα η πρώτη φάση των Best in Rhodes – Reader’s Choice Awards 2013

- Διαφήμιση -

Στις 10 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των Best in Rhodes – Reader’s Choice Awards 2013, μίας ανοικτής διαδικασίας που σκοπό έχει να καταγράψει τις προτιμήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών της Ρόδου και να βοηθήσει να αναδειχθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις στους κλάδους εστίασης και ψυχαγωγίας, τα καλύτερα αξιοθέατα της Ρόδου, αλλά και φορείς και πρόσωπα που διακρίθηκαν φέτος στην αντίληψη του ροδιακού κοινού.

Μέσα από ένα εύκολο και ανοικτό ανώνυμο ερωτηματολόγιο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταδείξουν απευθείας τις προτιμήσεις τους, καταγράφοντας τη δική τους απάντηση σε κάθε ένα από τα πεδία. Σε ορισμένες κατηγορίες έχουν ήδη διαμορφωθεί ξεκάθαρα οι φιναλίστ αλλά σε άλλες η συντακτική ομάδα του rhodes.online θα έχει μια δύσκολη αποστολή με την επεξεργασία όλων των δεδομένων και την ανάδειξη των  φιναλίστ σε κάθε κατηγορία. Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου, στη δεύτερη φάση, οι φιναλίστ θα τεθούν εκ νέου σε ανοικτή ψηφοφορία οπότε και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στους κορυφαίους πέντε τον καλύτερο.

Να σημειωθεί ότι η συμπλήρωση του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου δεν αποτελεί επίσημη δημοσκόπηση ή έρευνα αγοράς, αλλά μέσω της εθελοντικής συμμετοχής αυτών που θα συμπληρώσουν το έντυπο θα επιχειρηθεί μία αποτύπωση των προτιμήσεων του ροδιακού κοινού. Παράλληλα, τόσο τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν όσο και η μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι διαθέσιμα στον καθένα, μέσα από την ίδια ακριβώς ιστοσελίδα, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια της διαδικασίας.

Είναι πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι αντίστοιχο στη Ρόδο, δηλ. η ανοικτή και ευρέως φάσματος έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για την ανάδειξη των καλύτερων και μάλιστα μέσα από ένα καθαρά ψηφιακό μέσο, που θα χρησιμοποιήσει τον ηλεκτρονικό τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα για την απευθείας προσέγγιση του τοπικού κοινού.

- Διαφήμιση -

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το συμπληρώσετε στη διεύθυνση www.bestinrhodes.gr.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα