Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
22.7 C
Rhodes
ΑρχικήΔιάφοραΠανελλήνια πρωτιά για το σινεμά “Παλλάς”

Πανελλήνια πρωτιά για το σινεμά “Παλλάς”

- Διαφήμιση -

Μία πανελλήνια πρωτιά κατέκτησε η Ρόδος αυτές τις ημέρες καθώς το πρώτο εκατό τοις εκατό ψηφιακό Cineplex στην Ελλάδα είναι εδώ και είναι το «Παλλάς 5 Cinemas Center»!

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κινηματογράφος:
Το “δικό” σας ΠΑΛΛΑΣ 5 CINEMAS CENTER, είναι πλέον, από αυτήν την εβδομάδα, επισήμως ο πρώτος πολυκινηματογράφος στην Ελλάδα με 100% ψηφιακή προβολή σε όλες τις αίθουσες του, και μάλιστα 4Κ, δηλαδή προσφέρει πλέον, τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες πανελλήνια.

Ο ιστορικότερος κινηματογράφος της Ρόδου, το πάντα πρωτοπόρο ΠΑΛΛΑΣ, που χαρίζει τις καλύτερες στιγμές στο κοινό του νησιού μας από το 1961, κάνει και πάλι την διαφορά!!

Είναι ο πρώτος κινηματογράφος που έφερε στη Ρόδο το 1997, τον 6 κάναλο κρυστάλλινο ψηφιακό ήχο, με συστήματα DTS και DOLBY DIGITAL.

- Διαφήμιση -

Είναι ο πρώτος, ανάμεσα σε όλες τις πόλεις της Ελληνικής Περιφέρειας, που αναβαθμίστηκε σε σύγχρονο πενταπλό πολυκινηματογράφο το 1999, χαρίζοντας σας την αίσθηση του σύγχρονου κινηματογραφικού περιβάλλοντος όπως τον ξέρετε σήμερα, με τις σημαντικότερες ταινίες διεθνούς παραγωγής, με κρατήσεις θέσεων, με club μελών, με ζεστό φρέσκο και τραγανό pop-corn, και nachos με τόνους λιωμένου τυριού!!

Είναι εκεί που είδατε για πρώτη φορά 3D ταινία στην καλύτερη τρισδιάστατη αμφιθεατρική αίθουσα της Ρόδου, την αίθουσα 5.

Και τώρα, πιστό και πάλι στην παράδοση που το θέλει να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα, το ΠΑΛΛΑΣ έγινε από την Παρασκευή 4 Απριλίου επίσημα ο πρώτος 100% ψηφιακός πολυκινηματογράφος της Ελλάδας!!

Το ΠΑΛΛΑΣ 5 CINEMAS CENTER σας προσφέρει τώρα την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και στις 5 αίθουσες του.

Με ανάλυση εικόνας 4 φορές μεγαλύτερη από τις περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες που έχετε επισκεφθεί ως τώρα, και με τα τελειότερα μέχρι σήμερα συστήματα:

Με την αιχμή της νέας κινηματογραφικής τεχνολογίας SONY “DIGITAL CINEMA 4K”, αλλά και με το ήδη γνωστό σε όλους αλλά αξεπέραστο τρισδιάστατο σύστημα προβολής DOLBY 3D, και όλα αυτά με 6 κάναλο κρυστάλλινο ήχο αποδομένο από τα κορυφαία ηχεία της JBL.
Tο ΠΑΛΛΑΣ 5 CINEMAS CENTER θα δείχνει πάντα το δρόμο για το καινούργιο. Η μέχρι τώρα πορεία του το αποδεικνύει.

- Διαφήμιση -

Και εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, το πάντα “δικό” σας ΠΑΛΛΑΣ, ανεβάζει πάλι τον πήχη, και σας αιφνιδιάζει.

Και μετά το κάνει ξανά. Και ξανά.
Είναι γραφτό να συμβαίνει.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα