Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
18.8 C
Rhodes
ΑρχικήΔιάφοραΛωτόςΓιορτινό look στα μαλλιά! Χτενίσματα για να δείχνεις σαν… σταρ του σινεμά...

Γιορτινό look στα μαλλιά! Χτενίσματα για να δείχνεις σαν… σταρ του σινεμά στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

- Διαφήμιση -

Όσο όμορφη και αν είναι αυτή η περίοδος, όπου τα πάντα είναι γιορτινά, η ατμόσφαιρα χαρούμενη και ζεστή και η διασκέδαση δίνει και παίρνει, το άγχος έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τις γυναίκες, που έχουν χίλια πράγματα στο μυαλό τους. Από τη διακόσμηση του σπιτιού και του γιορταστικού τραπεζιού, μέχρι και το χτένισμά τους.
Στο ρεβεγιόν οι κυρίες με ένα ωραίο χτένισμα θέλουν να δείχνουν σαν στάρ του σινεμά – αρκεί να είναι για Όσκαρ και όχι για το χρυσό βατόμουρο!
Η αλήθεια είναι ότι το χτένισμα είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση. Δες τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για την ώρα του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν που πραγματικά θα σε κάνουν μοναδική! Aπόφυγε τις υπερβολές λόγω της ημέρας και δημιούργησε απλά και όμορφα πράγματα επάνω σου.
Εάν το φόρεμά σου είναι εντυπωσιακό προτίμησε ένα πιο απλό χτένισμα, Επειδή είσαι καλεσμένη σε ρεβεγιόν δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί. Οι πιο απλές εμφανίσεις πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα ανδρικά βλέμματα. Ακόμα και τα ίσια μαλλιά δείχνουν μια σιγουριά και είναι all time classic!

Περιμένεις την ώρα του ρεβεγιόν και θέλεις να εντυπωσιάσεις; Διάλεξε!

Kλασικό
Εάν επιθυμείς κάτι πιο κλασικό και το απαιτεί το κάλεσμα μπορείς να πιάσεις σφιχτά όλα τα μαλλιά προς τα πίσω ή με έντονη χωρίστρα στο πλάι και να τα μαζέψεις προς την κορυφή του κεφαλιού ή και χαμηλά προς τον αυχένα. Κάνοντας αυτό μπορείς ή να βάλεις λίγο ζελέ στα χέρια σου και να το απλώσεις στα μαλλιά, για να γυαλίζουν ή στο τέλος του χτενίσματος να τα ψεκάσεις με γυαλιαστικό σπρέι!

Μαλλιά με όγκο
Ο όγκος στα μαλλιά (εντός ορίων πάντα) δίνει ένα πιο αριστοκρατικό και επίσημο στιλ, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από τα trends των χτενισμάτων.

- Διαφήμιση -

Glam
Εάν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν μια πιο glam εμφάνιση μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου κάποιο σπάσιμο με το σίδερο ή την πρέσα
και να τα πιάσεις πίσω χαμηλά , άφησε να πέφτουν χαλαρές τούφες στο
πρόσωπο ….θα σε κάνει να δείχνεις πιο σεξυ!!

Πιασίματα και κότσοι με πλέξιμο στο πλάι δίνουν μια glamour και σέξι εμφάνιση.

Ο κότσος καταφέρνει να σε δείχνει όσο μοιραία και σέξι θέλεις εσύ. Προτίμησε το χαλαρό κότσος στο ένα πλάι για να αναδείξεις τη σεξουαλικότητα σου ή τον ψηλόστριφογυριστό κότσο που θα στερεώσεις με ένα ωραίο κοκαλάκι για τη βραδινή σου έξοδο!

Οι φιόγκοι και φέτος έχουν την τιμητική τους. Ούτως ή άλλως είναι σικ και εντυπωσιακοί!

Η αλογοουρά έχει από μόνη της κάτι το αρχοντικό και σου επιτρέπει να δείξεις το υπέροχο προσωπάκι σου φορώντας αστραφτερά αξεσουάρ!

Και μην ξεχνάς όποιο χτένισμα και αν επιλέξεις, να φορέσεις το πιο γλυκό σου χαμόγελο και να εντυπωσιάσεις!

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα