ΑρχικήΕκδηλώσειςΜουσική“8η Γιορτή Μουσικής”

“8η Γιορτή Μουσικής”

Η “8η Γιορτή Μουσικής”, θα γίνει το τριήμερο 10-12 Ιουλίου 2015 από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» και συνδιοργανώνεται με τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής και της «Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά».

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 20:00 ξεκινούν οι συναυλίες, με πολλά είδη μουσικής, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς: παραδοσιακά, ρεμπέτικα, έντεχνα, μπαλάντες, ροκ, (ελληνικά και ξένα).

Ακόμα, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, θα είναι μαζί μας ο τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος και το Σάββατο 11 Ιουνίου ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Ματθαίος Χατζηγεωργίου για ένα «after live party».

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, σας προσκαλούμε σε ένα ελεύθερο πικ-νικ, στο υπέροχο άλσος του Αγίου Σουλά.

Η οργανωμένη κατασκήνωση είναι η κορύφωση όλης της ημέρας και των συναυλιών, (παρακαλούμε τους κατασκηνωτές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αλλιώς δεν θα μπορούν να κατασκηνώσουν).

Οι παράλληλες δράσεις διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τους κατασκηνωτές και όσους επισκέπτες έρχονται νωρίτερα το απόγευμα (από τις 17:00: επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατοι στο άλσος, ιππασία, παιχνίδια, αθλητισμός (μπάσκετ, βόλευ, τένις κτλ).

Οι μουσικοί, οι μπάντες, τα μουσικά σχήματα, οι κατασκηνωτές, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο ampernalli@gmail.com και στο event το facebook.com/ampernalli.

Στην ιστοσελίδα μας ampernalli.gr μπορείτε να βρείτε και τηλέφωνα επικοινωνίας καθώς και άλλες πληροφορίες.

στο fb εδώ: www.facebook.com/events/896280007095701

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα