ΑρχικήΕκδηλώσειςΗμερίδες / ΣυνέδριαΣεμινάριο «Η παιγνιώδης σύζευξη των τεχνών με μουσικοκινητική και παιχνιδοτράγουδα»

Σεμινάριο «Η παιγνιώδης σύζευξη των τεχνών με μουσικοκινητική και παιχνιδοτράγουδα»

Σχετικά άρθρα

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν βιωματικά και σε ταχύρυθμη μορφή ασκήσεις, παιχνίδια και δρώμενα, µε πολλές παιγνιώδεις προσεγγίσεις και εφαρμόσιμες τεχνικές που βασίζονται στο έργο του Μανόλη Φιλιππάκη. Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί µε πρακτικές δραστηριότητες και θα ολοκληρωθεί µε θεωρητικές τεκμηριώσεις ώστε να γίνει κατανοητό και εποικοδομητικό. Ελάτε λοιπόν, να γίνουμε όλοι μία παρέα και να εμπλουτίσουμε την διδακτική μας προσέγγιση μέσα από μία εμπειρία μοναδική με την υπογραφή του Μανόλη Φιλιππάκη και του ELNIPLEX.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, δάσκαλους, βρεφονηπιοκόμους, εμψυχωτές, καλλιτέχνες, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες

Πού: Πολυχώρος Χαραυγή, Δημοκρατίας 50-Ιαλυσός, Ρόδος

Πότε: Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Ώρα: 5-8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 4.45 μ.μ.)

Συμμετοχή: 12 ευρώ (με προπληρωμή 10 ευρώ)

Δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο πρέπει:

Να κατεβάσουν τη Φόρμα-Εγγραφής-στο-Σεμινάριο-Ρόδος και να την συμπληρώσουν*.

Αφού τη συμπληρώσουν,να την στείλουν στο e-mail: info@elniplex.com. Δεν θα γίνουν δεκτοί στο σεμινάριο όσοι δεν στείλουν φόρμα εγγραφής ή δεν ενημερώσουν τηλεφωνικά για την παρουσία τους. Τηρείται λίστα συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Για τυχόν απορίες, διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε mail στο info@elniplex.com ή να καλέσετε στα τηλέφωνο 6977823023 (Φωτεινή Βαρδάκα, συντονίστρια σεμιναρίου ) και 6948407104 (Καίτη Παρασκευά, υπεύθυνη Πολυχώρου Χαραυγή)

Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητα τα άνετα ρούχα και παπούτσια.

*Φόρμες εγγραφές υπάρχουν διαθέσιμες και στον Πολυχώρο Χαραυγή για όσους επιθυμούν.

Λίγα λόγια για το Μανόλη Φιλιππάκη…

Ο Μανόλης Φιλιππάκης είναι Πανεπιστημιακός, δάσκαλος και εμψυχωτής. Εργάστηκε σε Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Δημιούργησε τη σχολή εμψύχωσης «Κέντρο Επικοινωνίας, Έκφρασης και Δημιουργίας Κρήτης». Είναι συγγραφέας 12 βιβλίων & δημιουργός 32 C.D. Δίδαξε σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι Υποδιευθυντής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημιουργικές τέχνες και εμψύχωση» στο Global College Λευκωσίας. Έργο ζωής του που δημιούργησε με τους συνεργάτες του στα Χανιά, είναι το Διεθνές Πολιτιστικό Χωριό – Κατασκήνωση “ΤΣΙΚΙΜΠΟΥΜ”, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 παιδιά, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένα μεγάλο μέρος από το συγγραφικό του έργο είναι αναγνωρισμένο με έπαινο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και έχει εγγραφεί στον κατάλογο των διδακτικών μέσων του Υπουργείου Παιδείας.

Χορηγός επικοινωνίας : Ραδιόφωνο Λυχνάρι

Χορηγός προβολής : Τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα