Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
24.9 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΗμερίδες / ΣυνέδριαΣυμμετοχή του Δημάρχου στην εναρκτήρια εκδήλωση του 35ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου

Συμμετοχή του Δημάρχου στην εναρκτήρια εκδήλωση του 35ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου

- Διαφήμιση -

Την έναρξη των εργασιών του 35ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου  κήρυξε την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο Rodos Palace, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Στο συνέδριο, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα  «Στοχεύοντας στην Οδοντιατρική Αριστεία», και το οποίο διεξάγεται με την επιμέλεια και την ενεργό συμμετοχή των Οδοντιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν 750 οδοντίατροι, καθηγητές, κλινικοί ερευνητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  οι Πρόεδροι όλων των Οδοντιατρικών Συλλόγων της Ελλάδας, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

dimarhos-odontiatriko-sinedrio02

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Χατζηδιάκος, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του Συνεδρίου, τόσο για την τοπική οικονομία, με την προσέλκυση εκατοντάδων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και για την οδοντιατρική κοινότητα, καθώς συμβάλλει στη συνεχή και τη συστηματική επιμόρφωση των μελών της, η οποία θεωρείται αναγκαία προκειμένου να συνεχίζουν να παρέχουν αναβαθμισμένες και ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, κ. Νίκο Διακογεωργίου για το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος, μέσω των εθελοντικών του δράσεων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Κατσίκης, καθώς και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, κ. Νίκος Διακογεωργίου, αναφέρθηκαν στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο του συνεδρίου και ευχαρίστησαν τον Δήμο Ρόδου για την συμβολή του στην οργάνωση του, καθώς και για τις προγραμματισμένες παράλληλες κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.