Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓια τον άνθρωποEνημέρωση κυκλοφοριακής αγωγής σε μικρά προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στο νησί μας

Eνημέρωση κυκλοφοριακής αγωγής σε μικρά προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στο νησί μας

- Διαφήμιση -

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της οδού Δημοκρατίας, βρέθηκαν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, μικρά προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στο νησί μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν ενημέρωση κυκλοφοριακής αγωγής που προωθεί σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.

Η συγκεκριμένη δράση, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Ρόδο, στο πλαίσιο μιας σειράς δραστηριοτήτων που έχει επιλεγεί να υλοποιηθούν, με στόχο την ομαλή ένταξη και εξοικείωση των παιδιών με το νέο τους περιβάλλον.

Το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Ρόδο, εκπροσώπησε ο κ.Νασίρ Αχμάντ, ο οποίος συνόδευσε τα παιδιά και τους γονείς τους στο πάρκο. Η ενημέρωση, που όπως πάντα περιελάμβανε θεωρητικό και βιωματικό σκέλος, πραγματοποιήθηκε από τον κ.Γιώργο Γιακουμάκη, εξειδικευμένο στέλεχος του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου, με τη βοήθεια εκπροσώπου της ΜΚΟ «Μετάδραση», η οποία ανέλαβε τη διερμηνεία. Τα παιδιά που κατάγονται από Συρία και Ιράκ αλλά και όσοι γονείς παρευρέθηκαν, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση και ευχαρίστησαν όλους όσους συνεργάστηκαν για την πραγματοποίησή της.

 

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα