Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
14.8 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΔιεθνείς ΔιοργανώσειςΟ Δήμος Ρόδου συνδιοργανωτής της 22ης Βαλκανικής Μαθητικής Ολυμπιάδας Νέων

Ο Δήμος Ρόδου συνδιοργανωτής της 22ης Βαλκανικής Μαθητικής Ολυμπιάδας Νέων

- Διαφήμιση -

Τη στήριξη του Δήμου Ρόδου στη διοργάνωση της Βαλκανικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας Νέων που θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου 2018 στο νησί μας, δήλωσε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή στο γραφείο του, με τα μέλη του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αργύρης Γαμβρέλης, ο Κυριάκος Κυριακούλης των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία», κι από πλευράς δήμου ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Γιάννης Κορωναίος.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον πρόεδρο του Παραρτήματος για την επιτυχή διεκδίκηση που φέρνει στη Ρόδο μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση και τόνισε ότι ο Δήμος Ρόδου θα συνδράμει με πολλαπλούς τρόπους για την επιτυχή διοργάνωσή της.

Στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα συμμετέχουν 11 χώρες από τη βαλκανική χερσόνησο καθώς και επισκέπτριες χώρες από την Ευρώπη και τις υπόλοιπες ηπείρους.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Χατζηδιάκος, τόνισε πως το γεγονός ότι κι άλλες ελληνικές πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Βέροια και τα Χανιά διεκδικούσαν τη διοργάνωση και επελέγη η Ρόδος, μας δημιουργεί αίσθημα ευθύνης για μια άψογη διοργάνωση ανάλογη με αυτές που έχει επιτελέσει η Ρόδος.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις