Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
28.2 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΤουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάσχα 2018

Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάσχα 2018

- Διαφήμιση -

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του προγράμματος για την ανάπτυξη και προώθηση της αθλητικής υποδομής στην Ρόδο, υλοποιώντας το ετήσιο πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων, διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ακαδημιών και συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΣ, Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ Κ, Α.Σ ΑΣΤΕΡΑΣ Π, ΗΡΑΚΛΗΣ Μ, και της σχολής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ρόδου.

Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμέτοχη των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας (ευ αγωνίζεσθε), η προώθηση της φιλίας η ανάπτυξη σχέσεων και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων .

Επίσης ζητούμενο είναι η προβολή της Ρόδου ως ένας εξαιρετικός τουριστικός όσο και αθλητικός προορισμός .

- Διαφήμιση -

Όλες οι ομάδες θα πρέπει πριν από τους αγώνες να προσκομίσουν καταστάσεις συμμέτοχης με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου η καρδιολόγου η ιατρού γενικής ιατρικής).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10/04/2018 μέχρι 15/04/2018.Στις ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

O Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ

Κυριαζής Στέφανος

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα