Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Historica

Η Historica, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 12 έως 14 Οκτωβρίου 2018 δεν είναι ένα απλό ποδηλατικό γεγονός, αλλά μία εκδήλωση που θα «σταματήσει» το χρόνο και συγκεκριμένα θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Η συνάντηση αυτή του παρελθόντος στο… παρόν θα έχει φυσικά και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Κάποια από τα ποδήλατα εκείνης της εποχής θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά στην έκθεση Historica, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου 2018 στο μουσείο νεοελληνικής τέχνης του Δήμου Ρόδου. Θα πρέπει να δείξουμε το ενδιαφέρον μας γι’ αυτό το μοναδικό γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και να το αναδείξουμε με την παρουσία και τη συμμετοχή μας.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Όλα τα αγωνιστικά ποδήλατα που κατασκευάστηκαν πριν από το 1987 μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Τόσο τα πρωτότυπα όσο και τα ανακατασκευασμένα ποδήλατα μπορούν να λάβουν μέρος. Ξεχωριστή βράβευση θα γίνει για τα αγωνιστικά ποδήλατα ανάλογα την ημερομηνία κατασκευής τους.

Στην 1η κατηγορία βραβεύεται το καλύτερο ποδήλατο ανάλογα την κατάσταση στην οποία παρουσιάζεται με βάση την μάρκα την γνησιότητα των ανταλλακτικών την σπανιότητα και την χρονολογία κατασκευής του που θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο πριν το 1950.

Στην 2η κατηγορία βραβεύεται το καλύτερο ποδήλατο ανάλογα την κατάσταση στην οποία παρουσιάζεται με βάση την μάρκα την γνησιότητα των ανταλλακτικών την σπανιότητα και την χρονολογία κατασκευής του που θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από το 1951 μέχρι το 1987.

Στην 3η κατηγορία βραβεύεται το καλύτερο ποδήλατο όχι αγωνιστικό ανάλογα την κατάσταση στην οποία παρουσιάζεται με βάση την μάρκα την γνησιότητα των ανταλλακτικών την σπανιότητα και την χρονολογία κατασκευής του που θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο πριν από το 1987.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα