ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευση“H Ειδική Αγωγή και η Σχολική Ψυχολογία στην αυλή ενός σύγχρονου και...

“H Ειδική Αγωγή και η Σχολική Ψυχολογία στην αυλή ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος”

Ο Δήμος Ρόδου με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Άννα Ζωάννου σας προσκαλεί σε μία ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με τίτλο “H Ειδική Αγωγή και η Σχολική Ψυχολογία στην αυλή ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος” που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου, το Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ χορηγοί είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και ο Ραδιοφωνικός σταθμός Notos News 97.8.

Στην ημερίδα θα επιχειρηθεί η ανάδειξη του σύγχρονου ρόλου της Ειδικής Αγωγής και της Σχολικής Ψυχολογίας για το παιδί, τον γονέα, τον εκπαιδευτικό και τον ειδικό. Ομιλητές θα είναι ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας – Σχολή Επιστημών Αγωγής, Δρ. Παναγιώτης Αγγελίδης, η Επίκουρη Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δρ. Ασημίνα Τσιμπιδάκη και ο Δρ. Μάριος Κωνσταντίνου, Κλινικός Παιδοψυχολόγος / Παιδονευροψυχολόγος του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα