ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΟ Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο κόβει την πίτα του

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο κόβει την πίτα του

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του διοργανώνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Medditeranean και ο σύλλογος καλεί τους φίλους του καθώς και τον φίλαθλο κόσμο να δώσουν το παρών. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον σύλλογο, σε μια χρονιά που είναι ιδιαίτερα σημαδιακή για την επόμενη ημέρα. Και αυτό διότι φέτος η Δωδεκανησιακή μας ομάδα, μετά τον διαχωρισμό των κατηγοριών που έγινε, εξακολουθεί να συμμετέχει στα …σαλόνια της χώρας μας, δηλαδή την Α’ Εθνική Κατηγορία. Εξαργυρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη χώρα μας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκάνησος έχει βάλει και φέτος τον πήχη πολύ ψηλά και είναι αποφασισμένος να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του. Οι αθλητές του συλλόγου μας, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας που αποτελείται από τους Γιάννη Μαρουλλάκη και Γιώργο Μποσγανά, δουλεύουν ήδη στο παρκέ πολύ σκληρά και προετοιμάζονται εντατικά για την πρόκληση της μεγαλύτερης κατηγορίας στη χώρα μας.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο πρόεδρος του συλλόγου Κάλλιστος Διακογεωργίου ανέφερε τα ακόλουθα:
“Φέτος είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μια πολύ σημαντική γιορτή. Είναι μια γιορτή  η οποία έχει κύριο στόχο  να μας ενώσει με τον κόσμο και τους φίλους μας. Με όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι μια μέρα χαράς όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον. Περιμένουν λοιπόν όλους τους φίλους να έρθουν και να τα πούμε από κοντά”.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν και τιμητικές διακρίσεις θα γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα