Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνία΄΄Που ναι τα χρόνια΄΄

΄΄Που ναι τα χρόνια΄΄

- Διαφήμιση -

Μια πρωτοβουλία μουσικών με στόχο την ενίσχυση ενός δύσκολου αγώνα, αγκάλιασε ο όμιλος Ακταίον και το Ακταίον Summer Festival.

Ο λόγος για την λαϊκή βραδιά με τίτλο ΄΄Που ναι τα χρόνια΄΄ που θα παρουσιάσουν την Κυριακή 28 Ιουλίου μουσικοί, τραγουδιστές  και η ορχήστρα από τη κοσμική ταβέρνα ΄΄Το Σπήλαιο΄΄ στο Ακταίον στις 21.30 μ.μ. Στόχος η ενίσχυση της συμπολίτισσας μας Κικής Τσακίρη.

Μια λαϊκή βραδιά, ένα ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τον Νταλάρα και τον Ζαμπέτα μέχρι τραγούδια σταθμούς των Καζαντζίδη και Τσιτσάνη .

Όλοι οι μουσικοί, οι καλλιτέχνες και οι τεχνικοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς, υποσχόμενοι μια αξέχαστη βραδιά.

- Διαφήμιση -

Μουσική επιμέλεια Νίκος Γεωργαλλής και Γιώργος Πούλος. Συμμετέχουν οι μουσικοί  Γιώργος Πούλος, Νίκος Γεωργαλλής, Σάββας Χαρτερός, Μιχάλης Λαουντός, Νεκτάριος Καπνουλάς, Βασίλης Ζαχαρίου, Μιχάλης Γεωργαλλής, Αντώνης Κολλιός. Τραγουδούν Γιώργος Κουσκούσης, Μαρίνα Λουλουδάκη, Αντώνης Μειτανής, Ριαλένα Γεωργαλλή, Κατίνα Απέριο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ για τα τραπέζια θα υπάρχει ελεύθερη κατανάλωση 10 ευρώ . Ώρα προσέλευσης 20.00 μ.μ. – Ώρα έναρξης 21.30 μ.μ.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις