Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
22.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΗμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

- Διαφήμιση -

Το Γενικό Λύκειο Κρεμαστής και τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», διοργανώνουν ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Λυκείου σχετικά με τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας, καθώς επίσης και να τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο για αυτούς επάγγελμα με συγκεκριμένα κριτήρια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα ακόλουθα θέματα:
• «Η σημασία της αυτογνωσίας στην επιλογή σπουδών και επαγγέλματος». Ομιλητής: Δημήτρης Γρηγοριάδης, Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Διευθυντής ΓΕΛ Κρεμαστής
• «Μηχανογραφικό 2020: Ευκαιρίες και Παγίδες» και «Σπουδές σε Ευρώπη και Αμερική με Υποτροφία». Ομιλητής: Χρήστος Ατλάσης, Χημικός MEdu – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΜSc στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και Υποψήφιος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
• “Jobs in 4.0 – Επαγγέλματα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση” Ομιλητής: «Ανδρέας Μέτσκας ΜSc in Bioentrepreneurship.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει τις ερωτήσεις του.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Βλάσης Τσίννας, Διευθυντής Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Οργάνωσης και Διοίκησης των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Είσοδος Ελεύθερη.

- Διαφήμιση -

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο «Λυχνάρι», rodosreport.gr, rodiaki,gr, dimokratiki,gr, iporta.gr, blackmonday.gr, 12vima.gr, tranzistoraki.gr, lotos.info, enlevkotv.com

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις