Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΜουσικήΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποίηθηκαν οι συναυλίες με την Καμεράτα Ρόδου και την...

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποίηθηκαν οι συναυλίες με την Καμεράτα Ρόδου και την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου

- Διαφήμιση -

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ» στις 27 και στις 28 Ιουλίου 2020 οι συναυλίες της ΚΑΜΕΡΑΤΑΣ ΡΟΔΟΥ και της ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, με οργανωτή τον ΔΟΠΑΡ.

Η ΚΑΜΕΡΑΤΑ ΡΟΔΟΥ παρουσίασε σ’ ένα άτυπο πρώτο μέρος, κομμάτια από το κλασικό ρεπερτόριο. Στη συνέχεια ΚΑΜΕΡΑΤΑ  και ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ απέδωσαν ελληνικά και ξένα φωνητικά έργα.

Την διεύθυνση της ΚΑΜΕΡΑΤΑΣ ΡΟΔΟΥ (αποτελούμενης από 31 επαγγελματίες και προχωρημένους μαθητές  οργανικής μουσικής, όλοι  μόνιμοι κάτοικοι Ρόδου) και τη διεύθυνση της συναυλίας, είχε ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης. Την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ προετοίμασε ο Γιώργος Σακελλαρίδης. Συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία, η σολίστ κλασικού τραγουδιού Ελευθερία Ζαράκη και ο τραγουδιστής Γιάννης Παπαθεοδώρου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κύριος Αλέξανδρος Κολιάδης, αφού ευχαρίστησε το φιλόμουσο Ροδιακό κοινό για την συμπαράσταση του, συνεχάρη θερμά τα μέλη της ΚΑΜΕΡΑΤΑΣ ΡΟΔΟΥ καθώς και τα μέλη της ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, ενώ εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Λεωνίδα Σακελλαρίδη και Γιώργο Σακελλαρίδη καθώς και για τους σολίστες τραγουδιού, Ελευθερία Ζαράκη και Γιάννη Παπαθεοδώρου.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Τσαβαρή- Γιαλλουράκη για το φωτογραφικό υλικό.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις