Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΣε μεγάλη δράση Παιδική και Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου!

Σε μεγάλη δράση Παιδική και Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου!

- Διαφήμιση -

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον ενηλίκων ατόμων για τη συμμετοχή τους στην Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου. Ήδη στην πρώτη πρόβα –κάλεσμα σε νέους χορωδούς- έλαβαν μέρος 15 άτομα. Ενώ κάθε μέρα κι άλλοι επικοινωνούν με τον μαέστρο Γιώργο Σακελλαρίδη για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο νέο τμήμα προετοιμασίας της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, που δραστηριοποιείται κάθε Δευτέρα 7.30 μ.μ. με 8.15 μ.μ..

Το συναυλιακό τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου αριθμεί αυτό το χρονικό διάστημα περί τα 50 μέλη, ενώ δεν προσμετρούνται σε αυτά τα άτομα που συμμετέχουν στο τμήμα προετοιμασίας. Για τη συμμετοχή δεν υπάρχει καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Όσο αφορά τώρα την Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, τα τμήματα για την είσοδο στο συναυλιακό τμήμα της, λειτουργούν ως εξής:

Κάθε Σάββατο 11.20 π.μ. με 12.00 το μεσημέρι και 6.00 μ.μ. – 6.40 μ.μ. (κάθε παιδί διαλέγει ένα από τα δύο τμήματα του Σαββάτου). Ήδη με το ξεκίνημα συμμετείχαν περί τα 20 παιδιά ηλικίας από 6 χρ. (Α! Δημοτικού Σχολείου), έως 12 χρονών.

- Διαφήμιση -

Αυτή την περίοδο, σε όλα τα τμήματα της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου παίρνουν μέρος 60 παιδιά. Δεν υπάρχουν δίδακτρα. Όλα τα μαθήματα- πρόβες γίνονται στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, με τη λήψη όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων. (Χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κλπ). Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός και διευθυντής χορωδιών, κ. Γιώργος Σακελλαρίδης.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις