ΑρχικήΕκδηλώσειςΑθλητισμόςΔιασυλλογικός αγώνας πίστας στο πλαίσιο της Historica 2021

Σχετικά άρθρα

Διασυλλογικός αγώνας πίστας στο πλαίσιο της Historica 2021

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος Ρόδου διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα πίστας την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Historica 2021. Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. κατηγορίας Ανδρών και Εφήβων (σε κοινή κατάταξη) και περιλαμβάνει το αγώνισμα του αποκλεισμού (Elimination).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(08/10): ώρα 19:00… Η πίστα θα είναι διαθέσιμη για προθέρμανση από τις 18:00 μέχρι και 10’ πριν την έναρξη των αγώνων.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ/ ΠΙΣΤΑ: Ρόδος- Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας. Πίστα ανοιχτή, τσιμέντο, 412μ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, ποδηλάτες των κατηγοριών Ανδρών, Νέων και Εφήβων, με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι έγκυρα για το 2021, και ο κάθε αθλητής να προσκομίζει την κάρτα υγείας του στη γραμματεία του αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί μέχρι και την Παρασκευή 01/10/2021, στο e-mail: info@iviscuscycling.gr στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα φαίνεται με ευκρίνεια, το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου. Επίσης θα αναφέρεται και ο αρχηγός- συνοδός κάθε ομάδας.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ:

Η γραμματεία θα λειτουργεί εντός του ποδηλατοδρομίου την ημέρα των αγώνων, από τις 18.00, θα γίνει ο έλεγχος των δελτίων και καρτών υγείας, καθώς και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2021, ώρα 14:00 στο Νεστορίδειο Μέλαθρο. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία πίστας. Η χρήση κράνους και ποδηλάτου πίστας είναι υποχρεωτική τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και στην προθέρμανση. Σε περίπτωση όπου οι συμμετοχές είναι περισσότερες από 36 αθλητές θα μοιραστούν σε δύο γκρουπ. Προκρίνονται για τον τελικό οι 10 πρώτοι από κάθε σειρά. Η επιλογή των αθλητών για την σειρά των προκριματικών θα επιλεγούν από την αγωνόδικο επιτροπή.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ/ΕΠΑΘΛΑ:

Στον αγώνα θα απονεμηθούν για τον 1ο νικητή, κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα. Για τον 2ο νικητή, μετάλλιο και δίπλωμα, για τον 3ο νικητή, μετάλλιο και δίπλωμα και για τον 4ο, τον 5ο και τον 6ο νικητή δίπλωμα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Η απονομή των νικητών θα γίνει αμέσως μετά την λήξη του τελικού αγώνα. Ο αγώνας θα καλυφθεί με γιατρό και ασθενοφόρο.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ: Θα οριστεί από την Ε.Ο.Π.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Γιώργος Βογιατζής, mail: iviscuscycling@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα