Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
20.5 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΠαιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου - Nέα τμήματα

Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου – Nέα τμήματα

- Διαφήμιση -

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου ανακοινώνεται πως: Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, ξεκινούν τη λειτουργία τους δύο νέα τμήματα ΧΟΡΩΔΙΑΣ για παιδιά από 6 έως 12 χρονών.

Κάθε παιδί επιλέγει ένα από τα παρακάτω τμήματα για τη συμμετοχή του.

 

Α! Τμήμα: Κάθε Σάββατο, ώρα 12.00 μ.μ. -12.35 μ.μ.

- Διαφήμιση -

Β! Τμήμα: Επίσης κάθε Σάββατο, από 6.15 μ.μ. – 6.50 μ.μ.

 

Τα μαθήματα – πρόβες ξεκινούν από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και γίνονται στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο. Δεν ισχύουν δίδακτρα.

Στην Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου που το 2022 συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το καλό, το ποιοτικό τραγούδι, με κύριους στόχους την καλλιέργεια της μουσικότητας τους και την ανάπτυξη της κοινωνικής και της συναισθηματικής τους νοημοσύνης.

Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός (διδάκτωρ Μουσικής Παιδαγωγικής) και διευθυντής Χορωδιών, Γιώργος Σακελλαρίδης. (Τρόποι επικοινωνίας μαζί του για πληροφορίες και συμμετοχές: Τηλεφωνικά, στο 697 6968055. Μέσω Face book στην ηλεκτρονική σελίδα, «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική» και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης g.sakellaridis@hotmail.com ). Συνεργάζεται ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης, καθηγητής τραγουδιού, βιολιού, διδάκτωρ σύνθεσης, διευθύνων Χορωδίας και Ορχήστρας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα