Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΠαιδική χορωδία Δήμου Ρόδου. Ένα άτυπο μουσικό σχολείο για παιδιά από 6...

Παιδική χορωδία Δήμου Ρόδου. Ένα άτυπο μουσικό σχολείο για παιδιά από 6 έως 12 χρονών

- Διαφήμιση -

Πράγματι, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, αποτελεί ένα άτυπο μουσικό σχολείο για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, καθώς τα εισάγει με τον πιο δημιουργικό και απλό τρόπο, στον όμορφο «κόσμο» της μουσικής.

Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, τα παιδιά (με την παρουσία και των γονιών τους στα μαθήματα, αν το επιθυμούν), καλλιεργούν τη φωνή τους, γνωρίζουν σπουδαίους συνθέτες μέσα από τα έργα τους, έρχονται σε επαφή με την ποίηση, με το «φαινόμενο» του ρυθμού, ευαισθητοποιούνται στη θεωρία και στην ιστορία της μουσικής και φυσικά κοινωνικοποιούνται και αναπτύσσουν όχι μόνο τη γνωστική άλλα και την συναισθηματική τους νοημοσύνη, που είναι τόσο σημαντική στη ζωή.

Ήδη, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., λειτουργούν δύο νέα τμήματα προετοιμασίας ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ. Και τα δύο λειτουργούν κάθε Σάββατο. Το ένα από τις 12.00 μ.μ. έως τις 12.35 μ.μ., το άλλο από τις 6.15 μ.μ. έως τις 6.50 μ.μ. Καθένας, καθεμιά επιλέγει ένα από τα αυτά τα τμήματα. Οι πρόβες –μαθήματα γίνονται στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο. Δεν υπάρχουν δίδακτρα.

Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός (διδάκτωρ μουσικής παιδαγωγικής και διευθυντής Χορωδιών), κ. Γιώργος Σακελλαρίδης, με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία, στο 697 6968055.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.