Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.9 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineBest in Rhodes | Reader's Choice AwardsΚυκλοφορεί ο Επίσημος Οδηγός των Best in Rhodes 2021

Κυκλοφορεί ο Επίσημος Οδηγός των Best in Rhodes 2021

- Διαφήμιση -

Ένας θεσμός όπως τα Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards 2021 δεν θα μπορούσε παρά να λάβει και την φυσική του μορφή! Η mgk.advertising προχώρησε στην έκδοση του Επίσημου Οδηγού των Βραβείων Best in Rhodes 2021, μία έντυπη έκδοση με το σύνολο των βραβείων και διακρίσεων, και περιγραφή της διαδικασίας και των συντελεστών της.

Ο Επίσημος Οδηγός των Best in Rhodes 2021 είναι ένα μοντέρνο, pocket size έντυπο, με ποιοτική εκτύπωση, τυποποιημένο format, και το βασικότερο, είναι ένα επίσημο ετήσιο περιοδικό, καταχωρημένο στην Εθνική Βιβλιοθήκη, με ISSN 2732-933X, που σημαίνει ότι οποιος φορέας ή επιχείρηση περιλαμβάνεται σε αυτό γίνεται κομμάτι της εθνικής μας τεκμηρίωσης και ιστορίας.

Το έντυπο αυτό εγχείρημα έγινε πραγματικότητα με την στήριξη 13 επιχειρήσεων που το εμπιστεύθηκαν για την προβολή τους στο πρώτο τεύχος του: Λάμπρος Μεταφορική, Kozas Gallery, Lamar, Idees by M, Kem, Playcafe, MDN Motorcycles, SECFOR, Rhodian Tours DMC, Σχολή Χορού Έλλη Παρασκευά, Rania Hair Salon, Cafe.Za., και Magdalene Tsourdiou – Events & Design.

- Διαφήμιση -

Η επίσημη παρουσίαση του Επίσημου Οδηγού έγινε κατά την Τελετή Απονομής των Βραβείων Best in Rhodes 2021, και διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους, θα αποσταλεί σε όλους τους βραβευθέντες, σε φορείς και επιχειρήσεις και θα διανέμεται δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία.

Σημεία διανομής:

  • mgk.advertising, Αγίας Σοφίας 18, Ρόδος
  • Playcafe, Ίωνος Δραγούμη 21, Ρόδος
  • Rania Hair Salon, Αποστόλου Παύλου 17, Ρόδος
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα