Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
17.7 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΠρόσκληση των ενδιαφερόμενων μικροπωλητών για την υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή τους...

Πρόσκληση των ενδιαφερόμενων μικροπωλητών για την υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή τους στην εμποροπανήγυρη της ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΥ

- Διαφήμιση -

Από τις 31/5 έως τις 4/6 του 2022 θα πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρη της Αναλήψεως στην Τ.Κ Ρόδου, στο πλαίσιο της οποίας θα διατεθούν εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεις υπαίθριου εμπορίου.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Ημερομηνία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Για τη συμμετοχή στις εμποροπανηγύρεις απαιτείται άδεια για κάθε συμμετέχοντα.

- Διαφήμιση -

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται 25η Μαΐου 2022 μέχρι τις 14:00, οι δε αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Γραφείο της Κοινότητας Ρόδου (Έρνεστ Μπέβιν 2).

Κάθε ενδιαφερόμενος υποβάλλει μόνο μία αίτηση-υπεύθυνη δήλωση εντός της παραπάνω προθεσμίας. Τυχόν υποβολή δεύτερης αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης με διαφορετικό περιεχόμενο, εντός της παραπάνω προθεσμίας, θα θεωρείται ως ανάκληση της πρώτης, η οποία θα παύει αμέσως να ισχύει.

Η σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, έντυπο της οποίας θα χορηγείται από την υπηρεσία, θα εκλαμβάνεται ως ολοκληρωμένη προς διεκπεραίωση εφόσον συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφα θεωρημένα των σχετικών αδειών που κατέχουν όπως α) βεβαιώσεων δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας, β) αδειών λαϊκής αγοράς με αντικείμενο πώλησης βιομηχανικά είδη, γ) παραγωγικών αδειών λαϊκής αγοράς με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα είδη δ) αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου), γ) αδειών συμμετοχής σε Κυριακάτικες αγορές και δ) αδειών παραγωγών έργων τέχνης, καλλιτεχνημάτων, χειροτεχνημάτων και ειδών λαϊκής τέχνης.
  • Δημοτική ενημερότητα (άρθρο 285 Κ.Δ.Κ.).
  • Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση του κανονισμού λειτουργίας εμποροπανηγύρεως του Δήμου Ρόδου και ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτού.

Στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα αναγράφεται το είδος του προς πώληση εμπορεύματος καθώς επίσης και τα μέτρα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν.

Η αίτηση υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο.

Η μη προσκόμιση μέχρι την οριζόμενη ημερομηνία του συνόλου των ζητουμένων δικαιολογητικών, αποκλείει τον ενδιαφερόμενο από τη διαδικασία της Κλήρωσης.

- Διαφήμιση -

Σημειώνεται ότι το τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου καταβάλλεται πριν από την έκδοση της σχετικής άδειας.

Ορίζεται Επιτροπή Εμποροπανηγύρεως, σύμφωνα με τη σχετική κανονιστική, η οποία αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους ως μέλη:

  1. Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κ. Ρόδου κ. Μάνθα Ζιώγου με αντικαταστάτη τον κ. Μιχάλη Μαντικό
  1. Το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κ. Ρόδου κ. Ευανθία Μαντικού με αντικαταστάτη τον κ. Αθανάσιο Αναγνώστου
  1. Το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κ. Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Γλεντής με αντικαταστάτη τον κ. Στέφανο Πορτσέλη
  1. Και την υπάλληλο της Κ. Ρόδου κ. Σταματία Ζουρούδη, ως γραμματέα.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                ΜΑΝΘΑ ΖΙΩΓΟΥ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα