Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: Δεδομένη η στήριξη του Δήμου Ρόδου στα δίκαια αιτήματα των...

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: Δεδομένη η στήριξη του Δήμου Ρόδου στα δίκαια αιτήματα των σχολικών καθαριστριών

- Διαφήμιση -

Την Πρόεδρο, κα Παρασκευή Οικονομίδη και μέλη της Διοίκησης του «Συλλόγου Εργαζομένων στη Σχολική Καθαριότητα Δωδεκανήσου», δέχθηκε χθες Δευτέρα στο Γραφείο του ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης, κ. Στράτος Καρίκης.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την πανελλήνια 48ωρη απεργία των σχολικών καθαριστριών με κύρια αιτήματα τη μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις, τη μονιμοποίηση όλων των υφιστάμενων εργαζομένων, καθώς επίσης την παραμονή τους στα «βαρέα και ανθυγιεινά» επαγγέλματα.

Ο κ. Καρίκης, αφού άκουσε τα αιτήματα των σχολικών καθαριστριών και έλαβε το ψήφισμα που του παρέδωσαν, δήλωσε ότι είναι δεδομένη η στήριξη του Δήμου Ρόδου. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο κ. Καρίκης, η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη έχει αποδείξει εμπράκτως την έμφαση που δίνει στο συγκεκριμένο τομέα, έχοντας διαθέσει το ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ για την καθαριότητα των σχολείων κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Στράτος Καρίκης ευχαρίστησε τις σχολικές καθαρίστριες για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουν, έχοντας συμβάλει στην ενίσχυση του επιπέδου καθαριότητας των σχολικών μονάδων του νησιού μας, ακόμη και κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα τους, διεκδικώντας από την Κεντρική Διοίκηση την ικανοποίηση των αιτημάτων τους με πρώτο την μόνιμη και σταθερή εργασία.

- Διαφήμιση -

 

Εκ του γραφείου τύπου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα