ΑρχικήΕκδηλώσειςΔωρεάν ΕκδηλώσειςΠρόσκληση στα εγκαίνια της εικαστικής-ηχητικής εγκατάστασης ΣΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Πρόσκληση στα εγκαίνια της εικαστικής-ηχητικής εγκατάστασης ΣΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

To Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – ​Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ΣΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ της εικαστικού Χριστίνας Νάκου και της μουσικού Άννας Παγκάλου που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στις 20:30στον Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη κάθε Τρίτη και Κυριακή (9:30-17:00) με ελεύθερη είσοδο και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου με δύο ηχητικές performances οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός», το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων σε Αρχαιολογικούς Χώρους, Μουσεία και Μνημεία σε όλο τον ελλαδικό χώρο, με φετινή θεματική αφιερωμένη στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον εν λόγω θεσμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε χώρους αρμοδιότητάς της.

Teaser video:  https://youtu.be/6FNBDspQfag

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα