Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
23.2 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΑθλητισμός1ο τουρνουά beach volley «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου»

1ο τουρνουά beach volley «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου»

- Διαφήμιση -

Το 1ο τουρνουά beach volley «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου» είναι γεγονός και θα διεξαχθεί από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα. Το τουρνουά διοργανώνει η εταιρεία Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου και θα γίνει μαζί με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας. Μετά το 1ο τουρνουά τένις που διοργάνωσε η εταιρεία σε συνεργασία με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητισμού, ο Κάλλιστος και ο Βασίλης Διακογεωργίου διοργανώνουν το 1ο τουρνουά beach volley, το οποίο περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές ηλικιακές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα:

1)Για παιδιά δημοτικού 7-12 ετών

2)Για παιδιά μικρότερα των 18 ετών (U18)

- Διαφήμιση -

3)Για «βετεράνους» αθλητές 40+

Με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και την ενασχόληση των παιδιών με τα αθλήματα, η εταιρεία διοργανώνει το 1ο τουρνουά beach volley στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα και περιμένει μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν συμμετοχή σε μία τριήμερη αθλητική εκδήλωση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εταιρεία Κάλλιστος Διακογεωργίου & Σια ΕΕ ιδρύθηκε το 1977 από τον Κάλλιστο Διακογεωργίου. Αποτελεί μια από τις πρώτες εταιρείες, στο νησί της Ρόδου που δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της κατασκευής. Έχει ασχοληθεί με ποικίλα ιδιωτικά έργα με κύριο γνώμονα πάντα τον άνθρωπο. Με τη συνεχή μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων κατάφερε στην διάρκεια των χρόνων να προσαρμοστεί στις ταχέως αυξανόμενες και εξελισσόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας παραδίδοντας έργα που αποτελούν δείγματα υψηλής ποιότητας κατασκευής. Με αξιόλογους και πεπειραμένους συνεργάτες όπως πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, τεχνικοί, σύμβουλοι και εκτιμητές ακινήτων στοχεύουμε στην πλήρης, ορθή, ανθρώπινη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις