Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓια τον άνθρωποΕκδήλωση για εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκδήλωση για εκπαιδευτικά προγράμματα

- Διαφήμιση -

Η Οργανωτική Επιτροπή του RhodesMRC και το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν έναν καφέ για Ευρωπαϊκά Προγράμματα ειδικά για εκπαιδευτικούς με την υποστήριξη του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κου Ιωάννη Παπαδομαρκάκη.

Στη συνάντηση θα παρίστανται ειδικοί σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ευρωπαϊκά προγράμματα από την Εσθονία, Φινλανδία και Δανία, καθώς και η υπεύθυνη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, κα Στέλλα Λαμπριανού. Σκοπός του πρωτότυπου καφέ, είναι μέσα σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον να συζητήσουμε για τις προκλήσεις ένταξης ή και δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού προγράμματος για τα σχολεία, καθώς και να ανταλλάξουμε πρακτικές με τους Ευρωπαίους ειδικούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο Playcafe (Ίωνος Δραγούμη 21, Ρόδος).

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

- Διαφήμιση -

Θα γίνει επιλογή ανά κατηγορία/σχολείο. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να στείλουν στο projects@houseofeurope-rhodes.eu τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, e-mail, κινητό, ειδικότητα, σχολείο καθώς και ενδεικτικά προγράμματα που έχουν συμμετάσχει (προαιρετικά), μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 14:00. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με SMS ή e-mail πριν τις 18:00 της ίδιας ημέρας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα