Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
30.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΕκπαιδευτικά ΠρογράμματαΟ Διεθνής Διαγωνισμός Αγγλικών «Kangaroo Global Linguistics» στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Αγγλικών «Kangaroo Global Linguistics» στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

- Διαφήμιση -

Ο Διαγωνισμός Kangaroo Global Linguistics (KGL) είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε αυτή την εμπειρία και να γίνετε μέλος της διεθνούς κοινότητάς του. Ο διαγωνισμός KGL διοργανώνεται από το International Testing Authority και το Institute for the Development of Educational Assessment, δεν έχει περιορισμούς στη συμμετοχή και όλοι οι μαθητές που φοιτούν από Γ’ Δημοτικού έως Β’ Γυμνασίου και μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα σαν ξένη γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν.

Γιατί είναι δημοφιλές το KGL;

  • Το KGL αποτελεί ένα χρήσιμο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό διαγωνισμό για τους μαθητές.
  • Τα τεστ του KGL έχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.
  • Διεξάγεται σε επίπεδα (Pre A1 έως Β2) και είναι συνδεδεμένος με το CEFR.
  • Δίνονται βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές σε κάθε επίπεδο.
  • Προετοιμάζει τους μαθητές για μελλοντικές εξετάσεις στα αγγλικά.
  • Υποστηρίζει φιλανθρωπικές δραστηριότητες, αφού ένα ποσοστό της συμμετοχής δίδεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς.

Ο διαγωνισμός “Kangaroo Global Linguistics”, θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:00 στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Για τη συμμετοχή ΔΕΝ απαιτείται κάποια επιπλέον προετοιμασία. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού έχουν τη μορφή πολλαπλών επιλογών και όλη η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 60 λεπτά.

- Διαφήμιση -

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που λαμβάνουν μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Kangaroo Global Linguistics λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Το κόστος για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 17 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (9 π.μ. – 8.30 μ.μ.) έως Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.