Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΣυμμετοχή της «Anosis Robotics Academy», στην 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής «MINOAN ROBOT-SPORTS...

Συμμετοχή της «Anosis Robotics Academy», στην 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής «MINOAN ROBOT-SPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD»

- Διαφήμιση -

1η Ολυμπιάδα αθλητικής Ρομποτικής 7-10 Απριλίου 2023 στην Κρήτη . Με 19 παιδιά η Anosis Robotics Academy από τη Ρόδο.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου αναχωρεί η αποστολή της «Anosis Robotics Academy»  από τη Ρόδο με 19 παιδιά για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα λάβει μέρος στο μεγαλύτερο ρομποτικό γεγονός της χώρας μας για το 2023, την 1η  Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής «MINOAN ROBOT-SPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD».

Στην Ολυμπιάδα που θα γίνει 7-10 Απριλίου 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα συμμετέχουν πάνω από 2500 παιδιά, από 31 χώρες! Στο διαγωνισμό καλούνται τα παιδιά να σχεδιάσουν, κατασκευάσουν και προγραμματίσουν το δικό τους Αθλητή-Ρομπότ με σκοπό να διαγωνιστούν σε 16 αθλητικές κατηγορίες. Μηχανισμοί, κινητήρες, πλακέτες και τα μυαλά των μικρών και μεγάλων «μηχανικών» θα πρέπει να συγχρονιστούν στους ρυθμούς του ποδοσφαίρου, της πάλης, του ράλι, του μαραθωνίου, του δρόμου μετ’ εμποδίων, της κωπηλασίας, της σκοποβολής, της τοξοβολίας, της σκυταλοδρομίας κ.ο.κ.

- Διαφήμιση -

Η ομάδα της «Anosis Robotics Academy» κατεβαίνει στην Ολυμπιάδα με προπονητές τους καθηγητές πληροφορικής Καρπάθιο Γαβριήλ και Κοτλίδα Μαρία, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να  συμμετάσχουν σ’ αυτό τον απαιτητικό διαγωνισμό, για να αποκτήσουν εμπειρίες και να το διασκεδάσουν!

Η συμμετοχή στην 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής για μας στην «ANOSIS Robotics Academy» αποτελεί κίνητρο και εφαλτήριο για περισσότερη προσπάθεια, για τη θέση υψηλότερων στόχων, για αναζήτηση πιο σύνθετων καινοτομιών, για την αξιοποίηση στο έπακρο των ικανοτήτων και των ονείρων των παιδιών μας, για περισσότερο άρτιες παρουσιάσεις και για ποικίλες δράσεις, που θα μας επιτρέψουν να ξεχωρίσουμε!.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά Καλή επιτυχία και να το διασκεδάσουν!!!

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα