Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΗμερίδες / ΣυνέδριαΗμερίδα με θέμα: «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο λιανεμπόριο: Το νέο πλαίσιο...

Ημερίδα με θέμα: «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο λιανεμπόριο: Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από 01/01/2024– Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ II»

- Διαφήμιση -

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

«Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜμΕ ΑΠΟ 01/01/2024 –

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΝΗ II»

- Διαφήμιση -

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ, τον Όμιλο Epsilon Net και την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο λιανεμπόριο Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από 01/01/2024– Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ II».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα «Γεώργιος Β. Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γρηγορίου Λαμπράκη .

Η θεματολογία περιλαμβάνει την «Αναλυτική Παρουσίαση του νέου πλαισίου εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του ΕΡΓΑΝΗ II για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου – Απολογιστική Δήλωση αλλαγών ωραρίου, οργάνωση χρόνου εργασίας και οι υπερωριών – Οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ και των λογιστικών γραφείων – Προθεσμίες και πρόστιμα».

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΕΣΡ μέσω email e.s.rodou@gmail.com ή τηλεφωνικά 22410 70282.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

- Διαφήμιση -

Δείτε και στο 👉https://esrodou.gr/deltio-typou-imerida/

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα