Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
28.2 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΕκθέσεις / ΤέχνηΈκθεση Ζωγραφικής: Τμημάτων Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Διεύθυνσης ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου

Έκθεση Ζωγραφικής: Τμημάτων Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Διεύθυνσης ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου

- Διαφήμιση -
Έκθεση Ζωγραφικής
Τμημάτων Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Διεύθυνσης ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου
Το Εργαστήριο Ζωγραφικής της Διεύθυνσης ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου σας προσκαλεί στην Έκθεση Ζωγραφικής όλων των Τμημάτων του, που πραγματοποιείται με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου μαθημάτων. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στη νέα πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου από την Τρίτη 28 Μαΐου έως και το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 και θα είναι επισκέψιμη από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
Την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Έκθεσης που θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Επίσης, η υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Heike Kummer θα βρίσκεται στο χώρο της Έκθεσης την Τρίτη 28 Μαΐου από 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. και το Σάββατο από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Το Εργαστήριο Ζωγραφικής της Διεύθυνσης ΔΟΠΑΡ έχει εξελιχθεί σε έναν δημιουργικό χώρο που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εικαστικών γνώσεων και απευθύνεται σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους.
Στόχος του Εργαστηρίου είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν γνώσεις στη ζωγραφική και στο σχέδιο, που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Με οργανωμένη δομή και προγραμματισμό, σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν και φέτος τη δυνατότητα να πειραματιστούν με νέα υλικά και να γνωρίσουν την εφαρμογή των ποικίλων εκφραστικών μέσων γύρω από καινούργιες και παλιές τεχνικές, που θα τους οδηγήσουν σε προσωπικές εικαστικές δημιουργίες.
Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Διεύθυνσης ΔΟΠΑΡ είναι από το 2021 η εικαστικός Heike Kummer, απόφοιτη του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στη Φλώρινα, με κατεύθυνση Ζωγραφική. Με καταγωγή από την Γερμανία διαμένει και εργάζεται στη Ρόδο ως καθηγήτρια Εικαστικών στο χώρο της εκπαίδευσης και ως ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα.
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα