Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ρόδος για τη Ζωή» προσκαλεί όλα τα παιδιά στην πιο διαδραστική γιορτή της πόλης, την «Ακαδημία των Ηρώων», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 11:30, στον πεζόδρομο Πλαστήρα, δίπλα στο Ακταίον.
Οι μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως:
- Το «Τρέξιμο της Ελπίδας»
- Η «Αλυσίδα της Καρδιάς»
- Ο «Παλμός της Δύναμης»
Η δράση θα εξελιχθεί μέσα από το θεατρικό παιχνίδι της ηθοποιού, εμψυχώτριας και παιδαγωγού θεατρικής αγωγής Ρένας Ορφανού, υπό τους ρυθμούς του DJ και ραδιοφωνικού παραγωγού Παναγιώτη Χριστοφόρου. Όποιος καταφέρει να ολοκληρώσει τις δοκιμασίες, αποδεικνύει τη δύναμη της ομάδας.
Στον χώρο της εκδήλωσης, στο περίπτερο της διοργάνωσης, θα διατίθεται προς αγορά το επίσημο μπλουζάκι της φετινής εκστρατείας.