Μουσική Εκδήλωση με τον Γιώργο Μανωλά για το «Ρόδος για τη Ζωή»

Με τη συμμετοχή των εθελοντών της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Πότε: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026

Μοιράσου

Διαφήμιση
Μουσική Εκδήλωση με τον Γιώργο Μανωλά για το «Ρόδος για τη Ζωή»: Με τη συμμετοχή των εθελοντών της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Μουσική Εκδήλωση με τον Γιώργο Μανωλά για το «Ρόδος για τη Ζωή»

Με τη συμμετοχή των εθελοντών της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Διαφήμιση

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026

11:30

Χώρος Εκδήλωσης

Διοργανωτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μουσική και ο αθλητισμός ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Ζωή. Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 11:30, ο Γιώργος Μανωλάς δίνει τον ρυθμό στον πεζόδρομο Πλαστήρα, απέναντι από το Ακταίον, σε μία ξεχωριστή δράση στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ρόδος για τη Ζωή».

Στη συνάντηση συμμετέχουν οι εθελοντές της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ. Δωδεκάνησος, μία μόλις ημέρα πριν από τη μεγάλη γιορτή του φορέα. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της παρέας, να προμηθευτούν τη φετινή μπλούζα της διοργάνωσης και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια.

Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

9 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr