Ο λογαριασμός μου

Όλα όσα έγιναν στην ημερίδα “Μάθε & Δράσε” από τις Γυναίκες χωρίς Σύνορα

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου σχεδίου δράσης που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιεί η ΜΚΟ Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της περιφέρειας Ν. Αιγαίου εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο “Μάθε & Δράσε” στα τοπικά σώματα ασφαλείας, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα Ακταίον με μεγάλη προσέλευση.

Την ημερίδα άνοιξε η πρόεδρος της οργάνωσης κ. Χαρούλα Γιασιράνη, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο της καταπολέμησης της έμφυλης βίας στις γυναίκες μέσω του εγκεκριμένου σχεδίου δράσης “Η Σιωπή είναι Συνενοχή”.

Τις εισηγήσεις-παρουσιάσεις έκαναν:

  • Μορφές Βίας Χρυσού Θεανώ, Κοινωνική Λειτουργός
  • Τα αίτια της κακοποίησης, προφίλ θύτη-θύματος Μακαρούνα Ζωγραφιά, Ψυχολόγος
  • Τρόποι προσέγγισης Βασιλάκη Αναστασία, Ψυχολόγος
  • Αντιμετώπιση της βίας Γιασιράνη Ειρήνη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
  • Νομικές επιλογές Παπαϊωάννου Μανώλης, Νομικός Σύμβουλος

Με την παρουσία τους τίμησαν την ημερίδα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κυριακή Κλιάπα καθώς και οι επικεφαλής και εκπρόσωποι των τοπικών σωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι παρακολούθησαν την ημερίδα με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε.

Τέλος, δόθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για την συνέχιση της καλής και αδιάληπτης συνεργασίας μεταξύ των συνδιαχειριστών των περιστατικών έμφυλης βίας και της ΜΚΟ “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα”.

mathe-kai-drase-imerida2

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Αθλητισμός

Ο Δ.Α.Ν.Σ ΔΩΡΙΕΥΣ τιμά την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη – Για έναν αθλητισμό με ήθος και σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

Δωδεκάνησα

4ο Φεστιβάλ Φιλίας & Παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση