Γιάννης Παππάς: Πράξεις αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας

Μοιράσου

Γιάννης Παππάς: Πράξεις αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας

Διαφήμιση

Μαζί με τους συνεργάτες του στο πολιτικό γραφείο στη Ρόδο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, μοίρασε κιβώτια με τρόφιμα, στον Σύλλογο Ροδίων «Νοιάζομαι & Πράττω», στη Λέσχη LIONS Ηλιούσα Ρόδου, στην Ιερά Μόνη Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό, στην Αγία Σοφία, στην Γραμματεία Στήριξης Ανέργων και Ευπαθών Ομάδων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, αλλά και στην Ιερά Μόνη Αγίου Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη.

Επίσης, οι συνεργάτες του στο πολιτικό γραφείο της Κω, μοίρασαν γεύματα αγάπης, για τις ημέρες του Πάσχα, σε στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που βρίσκονταν σε υπηρεσία, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον πολίτη και την Πατρίδα.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Παππάς: “Και σε αυτές τις γιορτές κάναμε την αλληλεγγύη πράξη και μοιράσαμε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
21 Αυγούστου – 24 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr