Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.2 C
Rhodes

Ακολουθήστε τα βραβεία:

Βραβεία 2022Διοργανωτές

Διοργανωτές

Την πρωτοβουλία και ευθύνη της διαδικασίας Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards 2023 έχει το rhodes.online, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη Ρόδο, τον πολιτισμό, την τοπική κοινωνία, ιδιοκτησίας της mgk.advertising.

Το rhodes.online ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να μεταφέρει τη Ρόδο online. Μία από τις αρχαιότερες και με συνεχή λειτουργία ιστοσελίδες του ροδιακού internet, έχει δημιουργήσει θεσμούς όπως το human.plus και τα βραβεία Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards, και στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας τις περισσότερες πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις της Ρόδου.

Η mgk.advertising ιδρύθηκε το 2005 από τον Μιχάλη Γ. Καβουκλή και ειδικεύεται στο Digital Marketing, και το marketing τουριστικών, πολιτιστικών φορέων και επιχειρήσεων, ενώ διαθέτει και μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από κατασκευή ιστοσελίδων, διαχείριση κοινωνικών δικτύων και οτιδήποτε έχει να κάνει με το έντυπο και το διαφημιστικό δώρο, αλλά και με τη Ρόδο ως προορισμό, μέσα από τον κόμβο rhodes.online.

Τη διαδικασία Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards για το 2023, υποστηρίζουν τεχνικά και συμβουλευτικά μία σειρά ειδικών που εγγυώνται τη διεξαγωγή μίας άρτιας διαδικασίας.

Δημόσιες Σχέσεις: Η nettings agency δραστηριοποιείται στον χώρο του Brand Management & Communications Strategy. Με slοgan branding your presence, στρατηγική προσέγγιση στις ανάγκες κάθε επιχείρησης με εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας και του marketing.

Επιστημονικός Σύμβουλος: Το Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project αποτελεί μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της κοινωνικής έρευνας, και είναι ανάδοχος ή εταίρος σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Φοροτεχνικός Σύμβουλος: Το λογιστικό-φοροτεχνικο γραφείο Iraklidis & associates ειδικεύεται στην φοροτεχνική, λογιστική και εργοδοτική υποστήριξη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και σε θέματα κατοίκων εξωτερικού.