Αρχική Εκδηλώσεις Για τον άνθρωπο Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

0
Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων
Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

H ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & o Πανελλαδικός Σύλλογος “SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ” είναι Μέλη της Global Alliance of NGOs for ROAD SAFETY και της FEVR.

Φέτος σε όλο τον κόσμο ως Μέλη της Παγκόσμιας Συμμαχίας Μ.Κ.Ο για την Οδική Ασφάλεια, μοιράζονται το ίδιο μήνυμα και βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, μεταφρασμένο σε όλες τις γλώσσες.
Στόχος και αξία αυτού του ενιαίου μηνύματος να αποδείξουμε τη δέσμευσή μας ως Μέλη της Παγκόσμιας Συμμαχίας ότι εργαζόμαστε από κοινού ελπίζοντας ότι θα αναδείξουμε την σοβαρότητα του θέματος της Οδικής Ασφάλειας για τα επόμενα χρόνια και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις από τους παγκόσμιους και διεθνείς οργανισμούς για να κάνουμε τους δρόμους ασφαλείς για όλους μας.
Στην συνάντηση του Ο.Η.Ε στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2013, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συμμαχίας Μ.Κ.Ο για την Οδική Ασφάλεια θα παρουσιάσει ένα στρατηγικό σχέδιο σε όλους τους θεσμικούς εταίρους και θα είναι ύψιστης σημασίας, γιατί θα αναδείξει ότι όλες οι δραστηριότητες που διοργανώνονται από τις Μ.Κ.Ο για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης, πραγματοποιήθηκαν με συνεργασία και με συνέπεια.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.30 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου