Αρχική Διάφορα App προσφέρει σύνδεση ίντερνετ μέσω κινητού χωρίς 3G και Wi-Fi

App προσφέρει σύνδεση ίντερνετ μέσω κινητού χωρίς 3G και Wi-Fi

0
App προσφέρει σύνδεση ίντερνετ μέσω κινητού χωρίς 3G και Wi-Fi

Μια εφαρμογή για συσκευές Android υπόσχεται να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σύνδεση στον Ιστό, έστω και σε χαμηλές ταχύτητες, ακόμη και όταν το σήμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το Be-Bound βασίζεται στο δίκτυο 2G.

«Ξεκινήσαμε με μια απλή παρατήρηση. Ο καθένας έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σύνδεσης, ακόμη και σε κλειστούς χώρους, όπως το τρένο, το μετρό, στο εσωτερικό κτιρίου ή σε άλλες περιοχές με χαμηλή συνδεσιμότητα», εξήγησε ο Albert Szulman, διευθύνων σύμβουλος της Be-Bound.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη από το Google Play, ενώ οι χρήστες θα κληθούν να πληρώσουν για τη χρήση της με ειδικά προπληρωμένα «credits» που ονομάζονται Be-Miles.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εφαρμογή είναι πολύ φτηνότερη από τα κόστη περιαγωγής και έτσι είναι ιδανική για ταξίδια στο εξωτερικό. Ενσωματώνει λειτουργίες email, καιρικού δελτίου, ειδήσεων και χρήση του Twitter.

Μάλιστα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ακόμη και όταν δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης το Be-Bound μπορεί να χρησιμοποιηθεί, παρέχοντας ταχύτερη σύνδεση στον Ιστό και μειώνοντας τη χρήση των δεδομένων.

Πηγή Tech-it