Τα Xριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Στον προγραμματισμό μας λοιπόν θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβουμε την περιποίηση των μαλλιών μας και όχι μόνο. Είναι μια ιδανική περίοδος για να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ώστε να απογειώσουμε την διάθεσή μας.
Ώρα για αλλαγές

Εάν είχατε στον νου σας μια αλλαγή τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Επιλέξτε ένα νέο χρώμα ή τονίστε αυτό που έχετε προσθέτοντας ανταύγειες. Τολμήστε ένα καινούργιο κούρεμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τα συζητήσετε με τον πλέον κατάλληλο φίλο σας, που δεν είναι άλλος από τον κομμωτή σας.
Υπέροχη στο ρεβεγιόν

Τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι τέλεια στο ρεβεγιόν, οπότε θα πρέπει η περιποίηση να ξεκινήσει περίπου 10 με 15 μέρες νωρίτερα. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που θα πρέπει να ξεκινήσει με το χρώμα, το κούρεμα και μια αγωγή που να ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών. Την αγωγή αυτήν που θα σας προτείνει ο (επαγγελματίας) κομμωτής σας, καλό θα είναι να την συνεχίσετε και στο σπίτι ώστε τα μαλλιά σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα έλθει η ώρα να τα φτιάξετε για το ρεβεγιόν. Για την επιλογή του χτενίσματος θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν το τι θα φορέσετε και είναι απαραίτητη και πάλι η γνώμη του κομμωτή σας, αφού αυτός θα το δημιουργήσει ούτως η άλλως.
Καλό θα ήταν πάντως να μην επιλέξετε κάτι επιτηδευμένο. Στην μόδα είναι πιο ανάλαφρα χτενίσματα, από ένα απλό ίσιωμα, μια πλεξούδα ή ένας ατημέλητος κότσος.

Καλές γιορτές