Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η Πρόοδος» ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα γίνουν με τη στήριξη της δημοτικής κοινότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00
1. Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου με ρίψη βεγγαλικών και προσφορά ποτών και εδεσμάτων μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, με τη συμμετοχή των παρακάτω :.
α. Μουσικό Πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική Δημοτικών Ενοτήτων Πεταλούδων- Ιαλυσού.
β. Χορευτικό πρόγραμμα από τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».
γ. Παρουσίαση σύγχρονου χορού από τη σχολή χορού “DΑNCE SCHOOL” της κας Νταλαμάγκα – Μιρόσαβιτς Κωνσταντίνας.
δ. Παρουσίαση μουσικού προγράμματος από την Παιδική και Μικτή Χορωδία και Παιδική και Μικτή Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων.

ΤΡΙΤΗ 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:30
1. Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής : Παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου Μιούζικαλ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ» από τη Βʼ τάξη Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής.

ΠΕΜΠΤΗ 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00
1. Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής : Παρουσίαση σύγχρονης μορφής παραμυθιού με θέμα «ΑΛΜΥΡΟ ΧΙΟΝΙ» από την Αναστασία Κορινθίου και τη Χάρις Κόντου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20:00
Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής :
1.Παρουσίαση μουσικού προγράμματος από την Παιδική και Μικτή Χορωδία και την Παιδική και Μικτή Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων.
2. Μουσικά εργαστήρια του Πολιτιστικού Τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων με τη συμμετοχή παιδιών από τον Παιδικό Σταθμό Κρεμαστής, στο παραμύθι «ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30
Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής :
1. Παρουσίαση χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με τραγούδια και ποιήματα από τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».
2. Παρουσίαση σκετς από τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δωράκια.

ΤΡΙΤΗ 24 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00
1. Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους Συλλόγους Κρεμαστής σε όλο το χωριό με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ-ΙΑΛΥΣΟΥ
2. Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής :
α. Χριστουγεννιάτικη Βάρκα με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει καραμέλες.
β. Προσφορά εδεσμάτων και ποτών από τους συλλόγους.
γ. Συντροφιά θα μας κρατήσει το μουσικό συγκρότημα «SLEEPDEEP>>

ΤΡΙΤΗ 31 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.00
Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» θα ψάλλει με παραδοσιακές στολές τα Κάλαντα με τη συνοδεία οργάνων και δίνουν το μήνυμα για νέα και δημιουργική χρονιά.