Ο Αντιδήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου με απόφαση της επίσημης επιτροπής του ΔΟΠΑΡ προσέλαβε την καθηγήτρια Σάρλη – Βλέτσου Μαρία, από τον Απρίλιο 2014 εως και τον Ιανουάριο 2015. (Θα εκτελούνται μαθήματα όλο το καλοκαίρι κανονικά)

Για τα μαθήματα ζωγραφικής 15€ τον μήνα (συμπεριλαμβανομένων Ζωγραφική σε Καμβά με Ελαιοχρώματα – Ελεύθερο Σχέδιο και Γραμμικό Σχέδιο – Σχέδιο Κτηριακών Έργων – Βιομηχανικό Σχέδιο (εφευρέσεις) – Ψηφιδωτό – Βιτρό – Χαλκοτεχνία – Ξυλογλυπτική – Σχέδιο Υφάσματος – Σχέδιο για Κατασκευαστικό Επίπλου)

Για τα μαθήματα Κεραμικής 15€ τον μήνα (Εφαρμογή σε 3 τύπους επαγγελματικού πηλού και σε συνθετική πορσελάνη)

Τραγουδιού – Κλασσικού και έντεχνου 15€  η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΡΟΔΟΥ και 50 Ε το Μήνα για την προκαταρκτική τάξη. (η μηνιαία συνδρομή θα δεικνύεται αναλυτικά και επίσημα με απόφαση του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. που έχει ανακοινωθεί στο Δημοτικό Ωδείο ,και είναι δοσμένο στη δασκάλα για να ενημερώνει τους γονείς).

Τα μαθήματα εκτελούνται στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ιαλυσού. (το παλιό κτήριο-στις πίσω αίθουσες).Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974577821 και 6932846852 και πληροφορίες στον ΔΟΠΑΡ και τον ΔΗΜΟ ΙΑΛΥΣΟΥ

Η Καθηγήτρια έχει ΠΤΥΧΙΟ ΚΡΑΤΙΚΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ στα καλλιτεχνικά Μαθήματα και ΔΙΠΛΩΜΑ στο ΤΡΑΓΟΥΔΙ-Μονωδία με άριστα 10). (Με εμπειρίες που ανέλυσε στους γονείς που ενδιαφέρθηκαν και θα αναλύσει από όποιον ενδιαφερόμενο γονιό της ζητηθεί, το βιογραφικό της .Η καθηγήτρια από το 2001-2013 δούλευε στο υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων- δια βίου μάθησης,με εμπειρία στην εκπαίδευση της Γενικής Παιδείας για ΟΛΟΗΜΕΡΑ Δημοτικά σχολεία της Ρόδου-Λύκεια και τεχνικές σχολές (Τ.Ε.Ε.),όπως και εργάστηκε επίσης και στην ειδική Αγωγή για Δημοτικό σχολείο της Ρόδου και στις σχολές (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Ιωαννίνων μαθητών πτυχιούχων ηλικίας μέχρι 25 χρονών. Στην ειδική αγωγή εργάστηκε στα μαθήματα Μουσικής (Τραγούδι-μουσικοκινητικής Αγωγής -Χοροθέατρο-Μελλοδραματική-Κεραμικής-Αισθητικής Αγωγής, Εικαστικά-Βιτρό-Ψηφιδωτό,Χαλκοτεχνία ,Ξυλογλυπτική,Τεχνοτροπίες υφάσματος,μακέτες-χειροτεχνίες).Φέτος το έτος 2014 καλέστηκε από το υπουργείο παιδείας να διδάξει το όργανο ΣΑΝΤΟΥΡΙ στο μουσικό γυμνάσιο Αγρινίου ,όπου και αρνήθηκε τη θέση για να μη φύγει μακρυά από το ανήλικο παιδί της, και τον άντρα της. Έχει εργαστεί και στα δημόσια Ι.Ε.Κ.(Ο.Ε.Ε.Κ) Ρόδου διδάσκοντας στους παιδαγωγούς-Βρεφονηπιοκόμους , εικαστικά μαθήματα (τμήμα προσχολικής Αγωγής). Ταυτόχρονα δίδασκε σχεδιαστικά μαθήματα στο τμήμα ΔΟΜΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ πάλι στα Ο.Ε.Ε.Κ.το έτος 2007-2009.Έχει συστατικές επιστολές από τους διευθυντές στους οποίους εργάστηκε, που αποδεικνύουν την παιδαγωγική της επάρκεια και τη συν εργασιακή της συμπεριφορά και με τους καθηγητές τους συναδέλφους της, και την σχέση συνεργασίας της με τους μαθητές που υπηρετούσε. Επίσης έχει συστατικές επιστολές και από άλλες υπηρεσίες που δούλεψε τα προηγούμενα χρόνια περιστασιακά εκτός ΥΠΕΠΘ.

Μέρες λειτουργίας των τμημάτων Είναι :ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ -ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-τετάρτη -πέμπτη για την Ιαλυσό 5-7 το απόγευμα για όσο λειτουργούν τα σχολεία και το καλοκαίρι Θα είναι από 10.00πμ έως 10.00μμ.Ανάλογα τα τμήματα που επιλέξουν οι γονείς.

Τρίτη 12πμ.-8 μμ διδάσκει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΡΟΔΟΥ.

Παρασκευή 4μμ-7μμ διδάσκει στο ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ στη ΡΟΔΟ.

Το Σαββάτο και Κυριακή :10.00πμ.-1.00μμ.για όλους τους μήνες του καλοκαιριού μέχρι Ιανουάριο του 2015.   Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε όλοι μαζί να δούμε τα παιδιά σας ελεύθερα από κάθε ψυχική και σωματική πίεση.