Μετά από 30 χρόνια (1984-2014) οι απόφοιτοι των λυκείων της Ρόδου, Καζούλειο, Βενετόκλειο και Τεχνικό, συναντήθηκαν ξανά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 19 Ιουλίου στο παραθαλάσσιο μπαρ-εστιατόριο «αμμάδες» στη Ρόδο.

Ήταν ένα άκρως επιτυχημένο Reunion με πάνω από 200 παρουσίες, με μουσική, χορό, ποτό και φαγητό, ενώ θυμήθηκαν όλοι, παλιές ανέμελες στιγμές μέσω προβολών παλιών φωτογραφιών.

Αρκετοί συμμαθητές, είχαν να βρεθούν από το δημοτικό και συναντήθηκαν ξανά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Οι απόντες ήταν λίγοι και οι περισσότεροι δικαιολογημένοι.

Μεγάλη τιμή για όλους ήταν η παρουσία και παλιών καθηγητών αλλά και αρκετών «ξενιτεμένων» παλιών συμμαθητών, που ήρθαν ξανά στο νησί μας ειδικά για τη συνάντηση, από Θεσσαλονίκη, Λαμία, Χαλκίδα, Αθήνα και Κω. Αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook), αφού όσο μακριά κι αν ήταν, τους ένωνε πάντα με ένα μαγικό τρόπο η «δεύτερη οικογένειά τους» η σχολική τους οικογένεια με κοινά παιδικά και μαθητικά χρόνια, με κοινές εφηβικές αναμνήσεις.

Τα επιπλέον έσοδα της συνάντησης που συγκεντρώθηκαν πέραν του αντιτίμου της εισόδου, είχε αποφασισθεί από πριν και θα προσφερθούν από κοινού στο θεραπευτήριο «Ο Άγιος Ανδρέας» και στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ανάδοχη Αγκαλιά» στη Ρόδο.

Το επόμενο ραντεβού, ορίσθηκε σε 5 χρόνια «Ρόδος-Reunion 2019», με την ευχή να είναι πάλι όλοι μαζί και κυρίως υγιείς, 35 χρόνια μετά την αποφοίτηση, με παρόντες και αυτούς που έκαναν φέτος σκασιαρχείο.