Αρχική Ρόδος Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων νησιωτών μας

Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων νησιωτών μας

0
Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων νησιωτών μας

Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου , κ. Χ. Κόκκινος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ Γ. Χατζημάρκο σε εκδηλώσεις των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα :

Το Σάββατο 22/11/2014 παρέστη σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων, η Δωδεκανησιακή Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, η Πανελλήνια Ένωση Λεριών προς τιμή του καταξιωμένου Δωδεκανησίου ποιητή, Δημήτρη Τσαλουμά ( Λερικής καταγωγής ) που δραστηριοποιήθηκε στη Δωδεκάνησο και στην Αυστραλία .

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος τόνισε τη βούληση της ηγεσίας της ΠΝΑΙ να στηρίξει τις δράσεις των πολιτιστικών οργανώσεων των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου του Λεκανοπεδίου , οι οποίοι αντιστέκονται στο ρεύμα των καιρών που έχει πλήξει τις συλλογικές διαδικασίες . Συγκεκριμένα ανέφερε : « Κρατάμε ψηλά την ιστορία και τον πολιτισμό της Δωδεκανήσου , τα ήθη κα τα έθιμα . Είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι των νησιών μας και διακρίνονται για την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν . Είναι ενεργοί πολίτες , θέλουμε τη συνεργασία τους , θα έχουν την στήριξη μας» .

Στη συνέχεια παρευρέθη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τον Ενωτικό Σύλλογο Κώμης –Περάστρας – Μοναστηρίων Τήνου για να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν τον πρώην Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών + Νικόλαο για τη μεγάλη του προσφορά κατά τα 41 χρόνια (1973-2014) της Επισκοπικής του Διακονίας .

Σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου θα παρευρεθεί στο συνέδριο των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες που πραγματοποιείται στην Αθήνα εκπροσωπώντας την ΠΝΑΙ.