Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Δικύκλου Motomike, διοργανώνει μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Αγορά για το δίκυκλο και τον αναβάτη, στις 20 και 21 Δεκέμβρη 2014, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο 2ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, ένας τεράστιος χώρος 1.500 τ.μ. μετατρέπεται στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά για τη μοτοκίνηση στη Ρόδο, και περιμένει όλους και όλες εσάς, πελάτες ή μη, να περάσουν για ένα χριστουγεννιάτικο κέρασμα και ευχές, υπό την μουσική του DJ Μιχάλη Παρασκευά. Η μεγαλύτερη έκθεση δικύκλων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ντυμένη γιορτινά μόνο για εσάς, με μοναδικές ευκαιρίες!

Σκοπός της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς είναι να υπενθυμίσουμε στο ροδιακό κοινό ότι η ασφαλής οδήγηση του δικύκλου μας απαιτεί την κατάλληλη εξάρτηση, όπως κράνη, αντιανεμικά τζάκετ κ.ο.κ., αλλά και την κατάλληλη συντήρηση του. Με την Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Κέντρου Δικύκλου Motomike, για ένα μόνο σαββατοκύριακο, παραμονές των Χριστουγέννων, δίνουμε στο ροδίτη μοτοσυκλετιστή και ποδηλάτη την ευκαιρία να βελτιώσει και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του δικύκλου του και ταυτόχρονα να κάνει την οδηγική εμπειρία ξανά ασφαλή, με ιδιαίτερα φιλικές τιμές στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών μας: κράνη, αποσκευές, ρουχισμό (γάντια, μπουφάν, παντελόνια), παπούτσια, πορτοφόλια, τσάντες, εξάρτηση αναβάτη, προστατευτικά και περιφερειακά αξεσουάρ, αντικλεπτικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και εκατοντάδες άλλα, για κάθε τύπο μηχανής και δικύκλου!

Παράλληλα, το Crypton X Club Rhodos, θα γιορτάσει στον ίδιο χώρο, τον πρώτο χρόνο οργανωμένης λατρείας του αγαπημένου «παπιού», το Σάββατο, 20/12, στις 18:00.

Μην ξεχνάμε: το κράνος, η σωστή εξάρτηση του αναβάτη, η συντήρηση του δικύκλου μας, είναι ΔΏΡΑ ΖΩΗΣ, για εμάς και τους οικείους μας.