Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης» της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου μπορεί να έσβησαν, αλλά διατηρούν αναμμένη την φλόγα για προσφορά και εκατοντάδες μπάλες με αγάπη στόλισαν για 6η χρονιά το «Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ» το Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ και στις Πηγές της Καλλιθέας για το Μιχάλη Σεϊτη.

Τον Μιχάλη τον Αθλητή των ονείρων μας.

Η δύναμή του έμπνευση για όλους εμάς, να συνεχίσει με δύναμη να αγωνίζεται και να είναι παρών στο στίβο μετά από το τροχαίο συμβάν με όραμα τους Παραολυμπιακούς του 2016.

Αυτές τις γιορτές στολίσαμε το «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-Το Δέντρο της Αγάπης» με εκατοντάδες μπάλες. Προσφέραμε απλόχερα την σκέψη μας και την αγάπη μας στο Μιχάλη Σεϊτη. Μια αγάπη που του επιτρέπει, να συνεχίσει να αγωνίζεται στον στίβο, έχοντας συναγωνιστές και συναθλητές όλους εμάς που τον στηρίζουμε.

Όλοι εμείς γίναμε μέρος της μεγάλης και ελπιδοφόρας προσπάθειας του Μιχάλη Σεϊτη.

Έγινε το σύνθημά μας αυτές τις γιορτές.

Το λαμπερό φως των στολιδιών με τις εκατοντάδες φωτεινές μπάλες, θα δίνουν φώς στη μεγάλη προσπάθεια του Μιχάλη Σεϊτη. Οι ευχές που γράφτηκαν για τον Μιχάλη, θα είναι η δύναμή του, μεταφέροντας του όλοι εμείς το μήνυμα ελπίδας, το μήνυμα αισιοδοξίας ότι, νοιαζόμαστε για να συνεχίσει να αγωνίζεται με διακρίσεις στο παγκόσμιο στίβο, με στόχο τους παραολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, θα συνεχίσει να στηρίζει τον Μιχάλη Σεϊτη με δράσεις και το 2015, θα μπορεί να ονειρεύεται και να σκέφτεται ο Μιχάλης, ότι όλοι εμείς είμαστε δίπλα του, θα τον δυναμώνουμε για να συνεχίσει να αγωνίζεται και να είναι παρών στο στίβο μετά από το τροχαίο συμβάν.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, που ήσασταν εκεί στολίζοντας το Δέντρο της Αγάπης και γράφοντας τις ευχές σας.

Συγκινητικές οι στιγμές που βιώσαμε, τόσο από τους μικρούς μας φίλους , όσο και από τους μεγάλους μας φίλους για τον ενθουσιασμό τους, να προσφέρουν την αγάπη τους στον Μιχάλη, στον αθλητή των ονείρων μας, στολίζοντας το «Δέντρο της αγάπης», το φώς των γιορτών της χαράς και της προσφοράς έλαμπε στα πρόσωπά τους.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί τους υποστηρικτές και χορηγούς καθένα χωριστά:

 1. JOY-Γ. Γιαννακάκης και ΑΦΡΟΔΙΤΗ για τα λαμπερά στολίδια του « Δέντρου της Αγάπης»
 2. Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου
 3. Την Φωτογραφική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «ΟΡΙΩΝΑΣ»
 4. Takis Taste
 5. ΣΥΦΑΡΟ( Συναιτεριζόμενα Φαρμακεία Ρόδου και Κρήτης)
 6. Την ΒΑΚΑΡ Α.Ε, χορηγία κράνη ποδηλάτου. Από την κλήρωση στις Πηγές της Καλλιθέας τυχερές αναδείχτηκαν οι κυρίες Αγγελική Λυμπέρη και Κοντού Δέσποινα
 7. Τσουρούτη Δέσποινα, για την γραφιστική επιμέλεια της αφίσας
 8. Τον Στρατηγό κ. Στεφανή Αλκιβιάδη Διοικητή και την αντιπροσωπεία της 95 ΑΔΤΕ, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα με κάλαντα από όλη την Ελλάδα στο ΑΚΤΑΙΟΝ, 21/12
 9. Την ΔΕΡΜΑΕ (κ . Κούρτη Γιάννη, κ. Φλάγκου Ελένη και όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΡΜΑΕ)
 10. Το γυμναστήριο Feet 1, Γυμναστική 20/12 στο ΑΚΤΑΙΟΝ
 11. Τον Κosta X και τον Τάσο Γκιμούκη, 21/12, Street party στο AKTAION
 12. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, για την συμμετοχή του, προσφέροντας το όμορφο στολίδι-δώρο που έφτιαξαν οι Οδηγοί και χάρισαν στην ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου. Το συγκεκριμένο “δώρο”, τυλίχθηκε αποκλειστικά και μόνο με φύλλα από τη “Ροδιακή” και οι Οδηγοί κόλλησαν ευχές για το νέο έτος και τοποθετήθηκε δίπλα στο “Δέντρο της Αγάπης” της ΕΥΘΥΤΑ στο ΑΚΤΑΙΟΝ
 13. Όλα τα ΜΜΕ και Portal της Ρόδου για την προβολή της δράσης (έντυπος τύπος, ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοπτικούς σταθμούς)
 14. Τους φίλους για την αναπαραγωγή του ραδιοφωνικού σποτ και του τηλεοπτικού σποτ
 15. Την ΡΟΔΙΑΚΗ εφημερίδα για την υποστήριξή της στην ηλεκτρονική της έκδοση της, με την δημιουργία social wall (#efthitaxmas14) και με hashtag ανέβαιναν όλες οι φωτογραφίες από το Δέντρο της Αγάπης στο ΑΚΤΑΙΟΝ
 16. Την Δέσποινα Παπαχριστοφή και Σάντυ Ποντίκα, Μέλη της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, για τις καταπληκτικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους και όχι μόνο, που διατέθηκαν για την στήριξη του Μιχάλη Σεϊτη
 17. Tην Educartoon, « Αύριο εγώ θα οδηγώ», Ζωγραφίζω με σκίτσα του Μ. Κουντούρη, διαδραστικό πρόγραμμα στις Πηγές της Καλλιθέας (26,27,28/12 και 2,3,4/1/15)
 18. Όλους τους εθελοντές της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, η ψυχή και η ελπίδα όλων των δράσεων της…

Αγαπητοί μας αναγνώστες και φίλοι . Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από τον πυρήνα μιας μικρής ομάδας που αποτελείται από το προεδρείο και τα μέλη της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ, αλλά στηρίζεται και από την δική σας αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά σας και σας ευχαριστούμε.

Θέλουμε όμως αυτή η ομάδα να μεγαλώσει. Θέλουμε και επιθυμούμε να έρθετε κοντά μας, να διαπιστώσετε την διαφάνεια των ενεργειών μας, την διαχείριση που κάνουμε και κυρίως να μας βοηθήσετε με τις ιδέες, τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.

Θέλουμε και προσπαθούμε να προβάλουμε το Θέμα της Οδικής Ασφάλειας και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: την οδική ασφάλεια για όλους μας για να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς   για τους πεζούς και τους οδηγούς.

Ευχόμαστε σε όλους εσάς, από την καρδιά μας

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για το 2015                

Γιατί η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ είμαστε όλοι εσείς.