Τελευταίες παραστάσεις για την θεατρική ομάδα Άλφα, Πέμπτη 15, Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου, του έργου «Μισά Μισά», των Roger Rees & Rick Elice, σε μετάφραση Κώστα Βούλγαρη, σκηνοθεσία Φωτεινή Τερρανόβα, με τους ηθοποιούς Νίκο Βασιλάκη και Ρένα Ορφανού, στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου, στις 9:00μμ, με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ.

Θερμή και ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό της Ρόδου για το πρώτο κύκλο των παραστάσεων της θεατρικής ομάδας άλφα 9-11 Ιανουαρίου, και συνεχίζει την διαδρομή της παράστασης με το δεύτερο και τελευταίο κύκλο 15-18 Ιανουαρίου !

Το «ΜΙΣΑ- ΜΙΣΑ»  των Roger Rees & Rick Elice, είναι ένα ρομαντικό θρίλερ που έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες και έχει παιχτεί με επιτυχία καλλιτεχνική κι εμπορική σε περισσότερες από 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το κοινό προσπαθεί να μαντέψει συνέχεια τις εξελίξεις που διαρκώς φωτίζονται με διαφορετικό τρόπο καθώς το δράμα κορυφώνει. Η αγωνία σε καθηλώνει και οι ρυθμοί των αποκαλύψεων σε κρατάνε σε διαρκή εγρήγορση καθώς το έργο μεταλλάσσεται από συναισθηματικό ρομάντζο, σε επικίνδυνο παιχνίδι ζωής και θανάτου! Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράστασης όλα είναι πιθανά καθώς μια τελική ανατροπή σου κόβει την ανάσα!

Ένα ρομαντικό θρίλερ που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Τελευταίες παραστάσεις!

Η μεγαλοαστή λονδρέζα Φίλιππα Τζέημς, παίρνει από τους δρόμους του Λονδίνου τον άστεγο, μέθυσο, σκωτσέζο Ντάνκαν Μακ Φη, και τον εγκαθιστά στο υπερπολυτελές διαμέρισμά της, προτείνοντάς του μια ιδιόμορφη οικονομική συμφωνία. Βασισμένη στην εξωτερική ομοιότητα του Ντάνκαν με τον πρόσφατα εκλιπόντα σύζυγό της Ρίτσαρντ Τζέημς, που πέθανε σε ατύχημα λίγο πριν κλείσει το 37έτος της ηλικίας του και πριν προλάβει να κληρονομήσει 2εκ. λίρες, του ζητάει να παραστήσει τον άντρα της και να μοιραστούν «ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ» τα χρήματα! Το μόνο που έχει να κάνει ο Ντάκαν προκειμένου να εισπράξει τα μισά, είναι να υποδυθεί με επιτυχία τον ρόλο του Ρίτσαρντ στο πάρτυ των 37 γενεθλίων του, και να πείσει οικογένεια, δικηγόρους και φίλους. Η Φίλιππα έχει στην διάθεση της μόνο 1 εβδομάδα για να τον μεταμορφώσει σε έναν εκλεπτυσμένο και πετυχημένο επιχειρηματία, να τον μάθει να μιλάει, να συμπεριφέρεται, να σκέφτεται και να κινείται όπως ο αριστοκράτης σύζυγός της!

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Κατάλληλο άνω των 13 ετών

Με την στήριξη του ΔΟΠΑΡ.

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία -Επιμέλεια μουσικής: Φωτεινή Τερρανόβα

Ντάνκαν Μακφή: Νίκος Βασιλάκης

Φίλιππα Τζέημς: Ρένα Ορφανού

Σκηνικά: Ανδρομάχη Μπατζούκη

Κατασκευή σκηνικών: Αντρέας Μαγριπλής

Κατασκευή-σχεδιασμός αφίσας-προγράμματος: Δήμητρα Κοτλίδα

Υπηρεσίες Φωτισμών και ήχου: Music Spot Πάρης Κατσέλας

Επεξεργασία ήχου/μοντάζ: Τάσος Νεοφύτου (2η Μέρα)

Ραδιοφωνικό spot: Δήμητρα Τερρανόβα

Φωτογράφιση: Μόσχος Κούκουλας-Σάκης Βάρκας

Ομάδα υποστήριξης: Βασίλης Ευαγγελάκης, Σταματία Ζουρούδη, Μαριάμ Θεοδώρου, Δήμητρα Κοτλίδα, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Σοφία Ορφανίδη, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Δήμητρα Τερρανόβα, Ίζα Τερρανόβα.

Χορηγοί: 2η Μέρα, Barra Tres Rhodes, GioM Μιχαλάκης wedding mall, ESTETICA, Δήμητρα Κοτλίδα, Κομμωτήριο Χρυσούλα, Κομμωτήριο Τέχνη και Φαντασία Reyhan Dausantzi, ΚΑΤΟΠΤΡΟΝ, MICRO μ FESTIVAL, Νίκος Ζυμπούλης, Ρωγμή του χρόνου – Rock en Roll, Σ.Γ. Τσιμέτας & ΣΙΑ ΟΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, Σχέδιο-Αρχιτεκτονική& Εκπαίδευση, Tatakis wine perfection.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodos Events, tranzistoraki, iporta.gr, Λωτός info.

Χορηγός προβολής: Τυπογραφείο 1985 Νίκος Χατζηκαλημέρης