Σκεύη πρώτης ανάγκης αξίας 1000 ευρώ παραδόθηκαν από τους Συλλόγους Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου στο Συσσίτιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου Οι Σύλλογοι που προέβησαν στη δωρεά ήταν οι: Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Ρόδου -Διαγόρα, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Αγίου Ισιδώρου, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Νοτίας Ρόδου, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Φοίβου Κρεμαστής, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Ιαλυσού, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Αέρα Αφάντου, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Άρη Αρχαγγέλου και οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Απόλλωνα Καλυθιών.

Τα χρήματα για την αγορά των σκευών ήταν προϊόν του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ιστορίας και Φιλανθρωπίας, που συνδιοργανώθηκε από τους Βετεράνους και την Διεύθυνση αθλητισμού και Παιδείας σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε στον χώρο του Συσσιτίου παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Άννας Ζωάννου, του αντιδημάρχου Παιδείας Στέργου Παρδαλού, των εντεταλμένων συμβούλων Σάββα Καλαθενού και Ιωάννη Κούρτη και του μέλους του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π. Δέσποινας Μουτάφη.

Η κ. Ζωάννου ευχαρίστησε όλους για την εξαιρετική προσφορά τους και την ευαισθησία τους απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη , στη συνέχεια έδωσε πληροφορίες για της παροχές της δομής και ευχήθηκε για μια συνεχή συνεργασία. Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές με θερμά λόγια υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να βοηθούν αυτές τις δομές.

dorea-sussitio-rodou