Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου στο πλαίσιο της κοινωνικής του δραστηριότητας, συνέλεξε τρόφιμα για το Συσσίτιο του Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου. Οι «σακούλες αγάπης», όπως ονομάσθηκαν, συλλέχθηκαν από τα Λυκόπουλα, Προσκόπους και Ανιχνευτές του Συστήματος που επισκέφθηκαν σούπερ μάρκετ της πόλης μας και ζήτησαν την αγάπη και ενεργό συμπαράσταση τους, για τους συμπολίτες μας που δεν είναι τόσο τυχεροί να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό κάθε μέρα.

Τους ναυτοπροσκόπους υποδέχθηκαν στο χώρο της Πρόνοιας η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠ Δέσποινα Μουτάφη και κυρίες που εργάζονται στο τμήμα Πρόνοιας και στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου, ευχαριστώντας τους θερμά για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την ικανή ποσότητα σε τρόφιμα που συλλέχθηκαν.

Από τους προσκόπους παρέστησαν ο Περιφερειακός Έφορος κ. Θεοδόσιος Κατσαμούνδης, ο Αρχηγός Συστήματος κ. Δημήτρης Σαλιάρης, ο υπαρχηγός Συστήματος κ. Νίκος Φλεβάρης, ο Αρχηγός Κοινότητας Ανιχνευτών κ. Αλέξανδρος Ιατρίδης, ο Αρχηγός Ομάδας Προσκόπων κ. Σερίφ Χατζήογλου, ο Αρχηγός Αγέλης Λυκόπουλων κ.Γιάννης Μαλιάκας, η Υπαρχηγός Αγέλης Λυκόλπουλων κ. Αγγελική Μέγα, 30 Λυκόπουλα, 25 Πρόσκοποι και 8 Ανιχνευτές.