Αρχική Εκδηλώσεις Αθλητισμός Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συνεργάτης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος – Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συνεργάτης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος – Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου

0
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συνεργάτης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος – Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το γεγονός ότι ο «πατριάρχης» του παγκόσμιου βόλεϊ Θανάσης Παπαγεωργίου είναι πλέον φίλος, συνεργάτης και συνοδοιπόρος της ομάδας μας. Ο κ. Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου και περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και συζήτησαν για μία ευρύτερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί παντός επιστητού και μάλιστα ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύθηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές με τις ομοσπονδίες της Γερμανίας και του Ισραήλ για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με ομάδες από τις δύο συγκεκριμένες χώρες.

Ο κ. Παπαγεωργίου συνεχάρη τον Κάλλιστο Διακογεωργίου και το διοικητικό συμβούλιο για την άριστη οργάνωση του συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας τον ευχαρίστησε θερμά για τα καλά του λόγια αλλά και τη βοήθεια που θα παρέχει στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό και η ομάδα μας συνεχίζει να απλώνει τα φτερά της και να συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν προσφέρει επί σειρά ετών και είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς για τη μεγάλη τους προσφορά στο χώρο του αθλητισμού.

Ότι και να πούμε για τον Ροδίτη και Βατενό στην καταγωγή κ. Θανάση Παπαγεωργίου είναι λίγο… Διατηρεί την ιδιότητα του καθηγητή του πανεπιστημίου των αθλημάτων στην Κολωνία. Θεωρείται «πατριάρχης» του παγκόσμιου volley και beach volley, είναι instructor της παγκόσμιας ομοσπονδίας και έχει μπει στο Hall Of Fame. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας με τους άνδρες, πήρε το χρυσό μετάλλιο σαν προπονητής με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας των ΑμεΑ, ενώ διατηρεί ακόμη την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή. Έχει τιμηθεί πάρα πολλές φορές από Ομοσπονδίες κρατών ανά τον κόσμο, ενώ πριν από μερικά χρόνια τιμήθηκε από την κυβέρνηση της Γερμανίας με το βραβείο fair play. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το volley και το beach volley. Το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος μας τιμάει ιδιαίτερα, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους με το ήθος, τον χαρακτήρα και την τεράστια προσφορά του κ. Θανάση Παπαγεωργίου.